Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dlakasperka Enuoki Keczuoki
qqqqq Tactiek enuok
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 59.7
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Tassiello met de inworp. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov geeft een hoge lob. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek haalt uit met een fantastische trap. Bellot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ioniţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tassiello de bal. Tassiello passt de bal met de wreef. Talıbov is nu in balbezit. Talıbov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Talıbov probeert naar een medespeler te passen. Małyszek speelt de bal door. Klungelig pakt Zielony de bal. Zielony geeft een lange en hoge pass. Małyszek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dlakasperka 58%, Enuoki Keczuoki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dlakasperka - Enuoki Keczuoki 0:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassiello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talıbov geeft de bal voor. Małyszek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomerlin onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dlakasperka - Enuoki Keczuoki 0:1

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calustro neemt de hoekschop. Klimczak rent richting de bal. Nikitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mathioudakis is nu in balbezit. Talıbov verovert de bal door een tackle van achteren. Talıbov speelt de bal door. Tassiello rent richting de bal. Tassiello passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Małyszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Łukowski rent richting de bal. Łukowski passt de bal met de wreef. Talıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszek is nu in balbezit. Małyszek draait met de bal, schiet en ... Bellot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Calustro geeft een hoge lob. Klimczak kopt de bal weg. Guevara probeert de bal aan de voet te houden. Klytta rent richting de bal. Klytta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dlakasperka - Enuoki Keczuoki 1:1

68e minuut.
Tomerlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony verovert de bal door een tackle van achteren. Zielony geeft een lange en hoge pass. Małyszek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bellot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dlakasperka - Enuoki Keczuoki 1:2

71e minuut.
Ioniţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă passt de bal zonder na te denken. Tassiello speelt de bal door. Daar is Małyszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nikitin heeft problemen om de bal te vangen. Łukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łukowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Łukowski kan niet meer verder spelen. Šiljeković komt het veld opgelopen. Ohman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klytta maakt een snoekduik en kopt de bal. Poidevin bokst de bal weg. Klimczak rent richting de bal. Klimczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Šiljeković rent richting de bal. Ohman is nu in balbezit. Ohman geeft een hoge lob. Klimczak rent richting de bal. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dlakasperka - Enuoki Keczuoki 2:2

82e minuut.
Tassiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassiello met een sublieme pass. Klungelig pakt Zielony de bal. Zielony geeft een lange en hoge pass. Małyszek krijgt zijn hoofd ertegen. Bellot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Tomerlin met een sublieme pass. Calustro is nu in balbezit. Calustro passt de bal in één keer door. Klimczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dlakasperka 52%, Enuoki Keczuoki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dlakasperka - Enuoki Keczuoki 2:2