Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: Hate&Drug †
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17525
Hell Town Krakowscy Kolarze
unni Tactiek Defend
33% Balbezit 67%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
30.5 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten very good
weak Passen solid
weak Verdedigen adequate


13e minuut.
Gwiżdż is nu in balbezit. Zahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barullo geeft een lange en hoge pass. Larotonda kopt de bal weg. Richardson rent richting de bal. Richardson haalt uit met een fantastische trap. Aiolfi probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Mama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ştefănescu kopt de bal weg. Richardson is nu in balbezit. Richardson passt de bal met de wreef. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Richardson onderschept slim de pass. Richardson geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap. Mama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Zahn met een harde bal richting middenveld. Larotonda kopt de bal weg. Klungelig pakt Cahit de bal. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:1

25e minuut.
Gwiżdż onderschept slim de pass. Cahit rent richting de bal. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż schiet op doel. Mama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:2

29e minuut.
Szopeński probeert naar een medespeler te passen. Richardson is nu in balbezit. Richardson passt de bal zonder na te denken. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Mama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:3

38e minuut.
Cieśliński geeft de bal voor. Funkhouser controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hasevoets neemt vlug de vrije trap. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 62%, Krakowscy Kolarze 38%.
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:4

46e minuut.
Soyer komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Tatić is nu in balbezit. Richardson verovert de bal door een tackle van achteren. Richardson passt de bal met de wreef. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Richardson passt de bal met de wreef. Kršňák is nu in balbezit. Kršňák geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Mama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kršňák passt de bal zonder na te denken. Richardson met een sublieme pass. Cahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż onderschept slim de pass. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... Mama bokst de bal weg.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedroni komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Richardson geeft de bal voor. Daar is Gwiżdż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:5

84e minuut.
Soyer rent richting de bal. Soyer geeft een hoge lob. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Soyer onderschept slim de pass. Soyer geeft de bal voor. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż schiet op doel. Mama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:6

89e minuut.
Larotonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Larotonda geeft een lange en hoge pass. Daar is Aiolfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiżdż rent richting de bal. Gwiżdż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hell Town 59%, Krakowscy Kolarze 41%.
Hell Town - Krakowscy Kolarze 0:7