Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wisła frysztak KS Unia Trzebiesławice
utrzymanie 1 Tactiek Normalna
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 58.9
very good Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Kirienko passt de bal met de wreef. Zénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zénier passt de bal in één keer door. Jurík bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sypniewski speelt de bal door. Pelayo rent richting de bal. Met opzet legt Ferretti Rigati zijn tegenspeler op de grond. Ferretti Rigati krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ferretti Rigati rent richting de bal. Ferretti Rigati passt de bal met de wreef. Hermundsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermundsson schiet op doel. Konieczny probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 51%, KS Unia Trzebiesławice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 0:0

60e minuut.
Maltez verovert de bal door een tackle van achteren. Maltez geeft de bal voor. Jurík is nu in balbezit. Jurík schiet op doel. Konieczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 1:0

62e minuut.
Kirienko passt de bal zonder na te denken. Degrasiński heeft problemen om de bal te vangen. Degrasiński passt de bal zonder na te denken. Hermundsson is nu in balbezit. Hermundsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hermundsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kumawagra komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rosada geeft de bal voor. Fułat rent richting de bal. Fułat passt de bal in één keer door. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo draait met de bal, schiet en ... Jordán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 1:1

80e minuut.
Harispe onderschept slim de pass. Harispe met een sublieme pass. Pelayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelayo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 1:2

81e minuut.
Maltez speelt de bal door. Cecchetti speelt de bal door. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński geeft de bal voor. Jurík krijgt zijn hoofd ertegen. Konieczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kumawagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumawagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 2:2

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jurík stond buitenspel. Harispe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelayo rent richting de bal. Pelayo haalt uit met een fantastische trap. Jordán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wisła frysztak 44%, KS Unia Trzebiesławice 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wisła frysztak - KS Unia Trzebiesławice 2:2