Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Warta Zawiercie AC Emilo
442 Tactiek new 433
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Gaetani is nu in balbezit. Gaetani geeft een lange en hoge pass. Träger heeft problemen om de bal te vangen. Träger schiet op doel. Albuşel probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Fenkanin geeft een hoge lob. Träger kopt de bal weg. Pirela rent richting de bal. Pirela geeft een lange en hoge pass. Daramola krijgt zijn hoofd ertegen. Poziemski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Albuşel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Träger rent richting de bal. Träger geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gaetani rent richting de bal. Gaetani probeert naar een medespeler te passen. Kobusinski onderschept slim de pass. Träger is nu in balbezit. Träger geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 1:0

22e minuut.
Gaetani is nu in balbezit. Gaetani geeft de bal voor. Träger kopt de bal weg. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Höhle rent richting de bal. Daar is Höhle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höhle passt de bal zonder na te denken. Fenkanin verovert de bal door een tackle van achteren. Trolha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baniak kopt de bal weg. Pirela is nu in balbezit. Pirela passt de bal met de wreef. Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tornyi passt de bal met de wreef. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma passt de bal in één keer door. Trolha rent richting de bal. Trolha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Poziemski met een sublieme pass. Lejček kopt de bal weg. Daramola rent richting de bal. Daramola haalt uit met een fantastische trap. Poziemski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 36%, AC Emilo 64%.
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 2:0

52e minuut.
Pirela rent richting de bal. Pirela speelt de bal door. Daramola rent richting de bal. Daramola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poziemski trapt de bal weg. Höhle kopt de bal weg. Trolha is nu in balbezit. Trolha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Albuşel onderschept slim de pass. Albuşel geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pirela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daramola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 3:0

61e minuut.
Pirela geeft een lange en hoge pass. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger onderschept slim de pass. Träger draait met de bal, schiet en ... Poziemski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 4:0

63e minuut.
Korva rent richting de bal. Korva geeft een hoge lob. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 4:1

69e minuut.
Korva rent richting de bal. Korva geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sollberger met een snelle inworp. Lejček geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fenkanin geeft de bal voor. Träger is nu in balbezit. Albuşel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Träger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Träger neemt de penalty, wat een uithaal! Poziemski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger draait met de bal, schiet en ... Poziemski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 5:1

78e minuut.
Korva rent richting de bal. Daramola is nu in balbezit. Met opzet legt Korva zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Korva moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Korva schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Daramola heeft problemen om de bal te vangen. Daramola passt de bal in één keer door. Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap. Poziemski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 6:1

90e minuut.
Gaetani passt de bal met de wreef. Lejček rent richting de bal. Lejček passt de bal zonder na te denken. Daramola is nu in balbezit. Daramola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Poziemski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 28%, AC Emilo 72%.
ZKS Warta Zawiercie - AC Emilo 6:1