Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: SARA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14675
503 Service Unavailable fcinter1908
sabal 5 Tactiek ferii433
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 45.1
excellent Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Himitliiski onderschept slim de pass. Himitliiski geeft een lange en hoge pass. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas passt de bal in één keer door. Wąsowski is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - fcinter1908 1:0

15e minuut.
Sánchez Parrilla heeft problemen om de bal te vangen. Bryce is nu in balbezit. Bryce passt de bal zonder na te denken. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - fcinter1908 2:0

20e minuut.
Wąsowski kopt de bal weg. Jazbec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guglielmetti. Guglielmetti krijgt een gele kaart. Jazbec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Wąsowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Himitliiski de bal. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - fcinter1908 3:0

23e minuut.
Zegan onderschept slim de pass. Zegan geeft de bal voor. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... MacMartin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Cărtărescu geeft een hoge lob. Roops is nu in balbezit. Jazbec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jazbec krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Guglielmetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bas geeft een lange en hoge pass. Wąsowski kopt de bal weg. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cărtărescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roops de bal. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - fcinter1908 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 503 Service Unavailable 43%, fcinter1908 57%.
503 Service Unavailable - fcinter1908 4:0

48e minuut.
Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Əmirquliyev passt de bal zonder na te denken. Zegan verovert de bal door een tackle van achteren. Stoch is nu in balbezit. Stoch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Possobom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Possobom geeft een hoge lob. Michelagnoli kopt de bal weg. Stoch is nu in balbezit. Stoch draait met de bal, schiet en ... Paal! Tela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zegan is nu in balbezit. Zegan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drapała met een snelle inworp. Stoch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bas onderschept slim de pass. Bas speelt de bal door. Himitliiski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski schiet op doel. MacMartin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - fcinter1908 5:0

65e minuut.
Twardzik komt het veld opgelopen. Baumann komt het veld opgelopen. bin Said komt het veld opgelopen. Bujnowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zagajewski geeft de bal voor. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stoch de bal. Stoch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Əmirquliyev met een sublieme pass. Tela speelt de bal door. Bryce kopt de bal weg. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - fcinter1908 6:0

80e minuut.
Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Roops bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski onderschept slim de pass. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Bujnowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - fcinter1908 7:0

81e minuut.
Wąsowski rent richting de bal. bin Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski schiet op doel. Bujnowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
bin Said heeft problemen om de bal te vangen. Wąsowski is nu in balbezit. bin Said rent richting de bal. Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
bin Said bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Said probeert naar een medespeler te passen. Drapała rent richting de bal. Stoch is nu in balbezit. Stoch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 503 Service Unavailable 54%, fcinter1908 46%.
503 Service Unavailable - fcinter1908 7:0