Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policjant P.K.S.OHAJO
C19C20 Tactiek def
38% Balbezit 62%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
46.1 gemiddelde waardering 58.6
solide Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Krótki rent richting de bal. Brończyk rent richting de bal. Krótki onderschept slim de pass. Małecki is nu in balbezit. Małecki haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Śliwiński met een sublieme pass. Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel geeft de bal voor. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski bokst de bal weg.

11e minuut.
Małecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Małecki geeft een hoge lob. Krasuski springt en kopt de bal. Berthelemy heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 0:1

13e minuut.
Szczuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki verovert de bal door een tackle van achteren. Krótki geeft een lange en hoge pass. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski schiet op doel. Gramczewski bokst de bal weg.

17e minuut.
Wojtczak verovert de bal door een tackle van achteren. Professor is nu in balbezit. Professor passt de bal met de wreef. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec draait met de bal, schiet en ... Lasocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krajewski is nu in balbezit. Konopski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konopski krijgt een gele kaart. Krajewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Animucki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Lasocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Policjant - P.K.S.OHAJO 1:1

21e minuut.
Animucki met een sublieme pass. Professor is nu in balbezit. Professor passt de bal zonder na te denken. Wujec is nu in balbezit. Wujec draait met de bal, schiet en ... Lasocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Małecki onderschept slim de pass. Małecki passt de bal in één keer door. Krótki is nu in balbezit. Krótki haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 1:2

25e minuut.
Konopski passt de bal in één keer door. Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzeja passt de bal zonder na te denken. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki draait met de bal, schiet en ... Gramczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 1:3

27e minuut.
Krótki geeft een lange en hoge pass. Wojtczak is nu in balbezit. Krasuski verovert de bal door een tackle van achteren. Krasuski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 1:4

29e minuut.
Kurzeja geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ambroziak de bal. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski schiet op doel. Gramczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 1:5

33e minuut.
Krótki kopt de bal weg. Małecki rent richting de bal. Małecki passt de bal zonder na te denken. Krótki is nu in balbezit. Krótki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Professor met een sublieme pass. Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak is nu in balbezit. Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Salbert geeft de bal voor. Wojtczak verovert de bal door een tackle van achteren. Krasuski rent richting de bal. Krasuski draait met de bal, schiet en ... Gramczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 1:6

39e minuut.
Klungelig pakt Salbert de bal. Salbert passt de bal zonder na te denken. Małecki speelt de bal door. Krasuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasuski haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Animucki met de inworp. Byrgiel rent richting de bal. Byrgiel geeft een lange en hoge pass. Krasuski rent richting de bal. Krasuski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Brończyk geeft een hoge lob. Wujec is nu in balbezit. Szymaniak rent richting de bal. Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policjant 55%, P.K.S.OHAJO 45%.
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:6

46e minuut.
Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel geeft een lange en hoge pass. Krótki is nu in balbezit. Krótki schiet op doel. Gramczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Byrgiel passt de bal met de wreef. Krasuski probeert naar een medespeler te passen. Krótki is nu in balbezit. Krótki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:7

61e minuut.
Kurzeja probeert naar een medespeler te passen. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki verovert de bal door een tackle van achteren. Krótki haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:8

63e minuut.
Krasuski passt de bal in één keer door. Małecki met een sublieme pass. Brończyk rent richting de bal. Krótki onderschept slim de pass. Krótki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:9

65e minuut.
Salbert rent richting de bal. Salbert geeft de bal voor. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Krótki is nu in balbezit. Krótki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Małecki geeft een lange en hoge pass. Brończyk kopt de bal weg. Kurzeja probeert naar een medespeler te passen. Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki draait met de bal, schiet en ... Gramczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Byrgiel is nu in balbezit. Byrgiel passt de bal met de wreef. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski draait met de bal, schiet en ... Gramczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Berthelemy verovert de bal door een tackle van achteren. Szczuka heeft problemen om de bal te vangen. Krótki is nu in balbezit. Krótki haalt uit met een fantastische trap. Gramczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:10

72e minuut.
Krótki passt de bal zonder na te denken. Szczuka geeft een hoge lob. Konopski is nu in balbezit. Wujec onderschept slim de pass. Wujec draait met de bal, schiet en ... Lasocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Salbert onderschept slim de pass. Salbert geeft een hoge lob. Krasuski kopt de bal weg. Krótki is nu in balbezit. Krótki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński met een sublieme pass. Krasuski is nu in balbezit. Krasuski schiet op doel. Gramczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:11

81e minuut.
Brończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Berthelemy is nu in balbezit. Berthelemy passt de bal in één keer door. Wujec rent richting de bal. Wujec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Szymaniak geeft een hoge lob. Krasuski kopt de bal weg. Krótki is nu in balbezit. Krótki draait met de bal, schiet en ... Gramczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policjant 59%, P.K.S.OHAJO 41%.
Policjant - P.K.S.OHAJO 2:12