Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuki Lubartów 503 Service Unavailable
att sr+ls Tactiek sabal 5
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
49.2 gemiddelde waardering 53.6
good Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Gieroba geeft een lange en hoge pass. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski begaat een overtreding. Bryce wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

7e minuut.
Daar is Bryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryce geeft een lange en hoge pass. Capuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzzo schiet op doel. Coralli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 0:1

15e minuut.
Coc neemt vlug de vrije trap. Wąsowski is nu in balbezit. Ceglár bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Coralli bokst de bal weg.

22e minuut.
Gieroba met een sublieme pass. Bryce rent richting de bal. Bryce speelt de bal door. Daar is Capuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capuzzo schiet op doel. Coralli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Ceglár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bas verovert de bal door een tackle van achteren. Bas speelt de bal door. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Coralli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 0:2

27e minuut.
Capuzzo rent richting de bal. Wujec is nu in balbezit. Capuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Capuzzo geeft een hoge lob. Bryce springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bas is nu in balbezit. Bas geeft de bal voor. Kawulok probeert de bal met de borst te controleren. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel. Coralli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ceglár de bal. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Capuzzo rent richting de bal. Capuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 62%, 503 Service Unavailable 38%.
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 0:3

48e minuut.
Capuzzo kopt de bal weg. Wąsowski rent richting de bal. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski onderschept slim de pass. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Coralli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 0:4

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coralli met een harde bal richting middenveld. Herbski kopt de bal weg. Wujec is nu in balbezit. Wujec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tela probeert wanhopig de bal te grijpen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 1:4

56e minuut.
Kowalówka rent richting de bal. Kotyrba onderschept slim de pass. Kotyrba geeft een lange en hoge pass. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 1:5

75e minuut.
Herbski speelt de bal door. Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal in één keer door. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Capuzzo kopt de bal weg. Daar is Ceglár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 50%, 503 Service Unavailable 50%.
Żuki Lubartów - 503 Service Unavailable 1:6