Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: AC Emilo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17358
AC Emilo Papadensy mF.C
new 433 Tactiek Antos
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 4
51 gemiddelde waardering 52.1
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Ledesma passt de bal zonder na te denken. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Höhle is nu in balbezit. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Tornyi geeft een lange en hoge pass. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stajković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stajković krijgt een gele kaart. Gämperle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ledesma komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko rent richting de bal. Plafko probeert naar een medespeler te passen. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. Poziemski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saldarriaga rent richting de bal. Saldarriaga schiet op doel. Poziemski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - Papadensy mF.C 0:1

25e minuut.
Tornyi probeert naar een medespeler te passen. Stammler is nu in balbezit. Met opzet legt Stajković zijn tegenspeler op de grond. Stajković is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Stammler raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledesma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trolha heeft problemen om de bal te vangen. Stammler is nu in balbezit. Stammler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Emilo - Papadensy mF.C 1:1

27e minuut.
Stammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandarilla rent richting de bal. Stammler onderschept slim de pass. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kobusinski speelt de bal door. Höhle probeert naar een medespeler te passen. Tornyi geeft de bal voor. Trolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trolha haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Lombraña kopt de bal weg. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albuşel krijgt een gele kaart. Saldarriaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Saldarriaga legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 50%, Papadensy mF.C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Emilo - Papadensy mF.C 1:1

46e minuut.
Korva geeft de bal voor. Stammler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintanilha. Quintanilha krijgt een gele kaart. Stammler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stammler kan niet meer verder spelen. Torres komt het veld opgelopen. Ledesma komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Höhle speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres passt de bal in één keer door. Trolha is nu in balbezit. Trolha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Höhle geeft een lange en hoge pass. Torres kopt de bal weg. Gämperle bereikt de bal nog maar net als eerste. Gämperle draait met de bal, schiet en ... Zinni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - Papadensy mF.C 2:1

64e minuut.
Daar is Novović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledesma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Gämperle is nu in balbezit. Gämperle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dávila neemt vlug de vrije trap. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel is nu in balbezit. Saldarriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Saldarriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Albuşel rent richting de bal. Albuşel geeft een hoge lob. Trolha is nu in balbezit. Trolha haalt uit met een fantastische trap. Zinni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Emilo - Papadensy mF.C 3:1

80e minuut.
Karachalios met een sublieme pass. Novović is nu in balbezit. Novović speelt de bal door. Lombraña rent richting de bal. Lombraña draait met de bal, schiet en ... Poziemski bokst de bal weg.

82e minuut.
Poziemski probeert naar een medespeler te passen. Plafko is nu in balbezit. Plafko passt de bal met de wreef. Saldarriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldarriaga draait met de bal, schiet en ... Poziemski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lombraña is nu in balbezit. Lombraña draait met de bal, schiet en ... Poziemski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Emilo 55%, Papadensy mF.C 45%.
AC Emilo - Papadensy mF.C 3:1