Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: SARA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19155
503 Service Unavailable KS LAJKONIK 2610
sabal 5 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Wąsowski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bryce neemt de hoekschop. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... Kasperkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Bas kopt de bal weg. Kotyrba is nu in balbezit. Kotyrba passt de bal zonder na te denken. Wąsowski rent richting de bal. Wąsowski schiet op doel. Kasperkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Zielonka kopt de bal weg. Gieroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieroba passt de bal in één keer door. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Gieroba met een snelle inworp. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski geeft de bal voor. Jazbec rent richting de bal. Jazbec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Guevara geeft een hoge lob. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Gieroba met een sublieme pass. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kotyrba probeert naar een medespeler te passen. Bas rent richting de bal. Bas met een sublieme pass. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
İlhanlı rent richting de bal. İlhanlı geeft een hoge lob. de Lara kan de bal niet met de borst controleren. Bas geeft een hoge lob. Wąsowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 1:0

22e minuut.
Jazbec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieroba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Kotyrba verovert de bal door een tackle van achteren. Kotyrba probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Zegan probeert naar een medespeler te passen. İlhanlı rent richting de bal. Wąsowski onderschept slim de pass. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Kasperkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 2:0

44e minuut.
Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Šuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 503 Service Unavailable 38%, KS LAJKONIK 2610 62%.
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 2:1

46e minuut.
Bas rent richting de bal. Bas geeft een lange en hoge pass. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Virviescas is nu in balbezit. Wąsowski onderschept slim de pass. Wąsowski met een sublieme pass. Jazbec rent richting de bal. Jazbec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Bas rent richting de bal. de Lara maakt een afschuwelijke overtreding. Bas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kotyrba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wąsowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 3:1

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Guevara de bal onder controle te krijgen. Guevara passt de bal zonder na te denken. Bas geeft een hoge lob. Wąsowski springt en kopt de bal. Kasperkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 4:1

53e minuut.
Klungelig pakt Dyluś de bal. Jazbec verovert de bal door een tackle van achteren. Jazbec met een sublieme pass. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Kasperkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec draait met de bal, schiet en ... Kasperkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 5:1

62e minuut.
de Lara met een sublieme pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas geeft de bal voor. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski haalt uit met een fantastische trap. Kasperkiewicz bokst de bal weg.

65e minuut.
Zagajewski onderschept slim de pass. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Bas geeft een hoge lob. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 6:1

67e minuut.
Coc passt de bal zonder na te denken. Gieroba rent richting de bal. Gieroba passt de bal in één keer door. Wąsowski is nu in balbezit. Wąsowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kasperkiewicz met een harde bal richting middenveld. Kotyrba kopt de bal weg. Bas probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bryce probeert naar een medespeler te passen. Wąsowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Najbuk. Najbuk krijgt een gele kaart. Wąsowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gieroba komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 503 Service Unavailable 38%, KS LAJKONIK 2610 62%.
503 Service Unavailable - KS LAJKONIK 2610 6:1