Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: fcinter1908 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 10199
fcinter1908 Żuki Lubartów
ferii433 Tactiek att sr+ls
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 48.8
good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Herbski probeert naar een medespeler te passen. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. MacMartin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Naumiuk geeft een hoge lob. Inworp. Əmirquliyev met de inworp. Possobom geeft de bal voor. Michelagnoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Naumiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Roops kopt de bal weg. Baumann geeft de bal voor. Michelagnoli kopt de bal weg. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch schiet op doel. Naumiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Adamczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Adamczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əmirquliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Possobom geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Naumiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michelagnoli is nu in balbezit. Ceglár verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
fcinter1908 - Żuki Lubartów 1:0

21e minuut.
Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev passt de bal in één keer door. Heffels speelt de bal door. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap. Naumiuk bokst de bal weg.

29e minuut.
Himitliiski probeert de bal met de borst te controleren. Chlebowski rent richting de bal. Himitliiski onderschept slim de pass. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcinter1908 47%, Żuki Lubartów 53%.
fcinter1908 - Żuki Lubartów 1:0

59e minuut.
Roops maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Possobom rent richting de bal. Possobom met een sublieme pass. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli schiet op doel. Naumiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Stoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalówka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guglielmetti komt het veld opgelopen. Drapała komt het veld opgelopen. Twardzik komt het veld opgelopen. Bujnowski komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Turczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drapała met een snelle inworp. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbski geeft de bal voor. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Twardzik is nu in balbezit. Twardzik geeft een lange en hoge pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fcinter1908 - Żuki Lubartów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcinter1908 43%, Żuki Lubartów 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fcinter1908 - Żuki Lubartów 1:1