Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.K.S.OHAJO ZKS Warta Zawiercie
def Tactiek 442
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.3 gemiddelde waardering 64.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Daramola onderschept slim de pass. Daramola speelt de bal door. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Träger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - ZKS Warta Zawiercie 0:1

5e minuut.
Śliwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński geeft de bal voor. Krasuski kopt de bal weg. Krótki rent richting de bal. Krótki schiet op doel. Knowles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Sollberger geeft de bal voor. Pirela is nu in balbezit. Pirela passt de bal in één keer door. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola haalt uit met een fantastische trap. Lasocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki probeert naar een medespeler te passen. Träger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaetani is nu in balbezit. Gaetani schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Inworp. Pavan met een snelle inworp. Gaetani geeft een hoge lob. Pirela geeft een lange en hoge pass. Träger krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daramola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daramola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - ZKS Warta Zawiercie 0:2

35e minuut.
Daramola rent richting de bal. Konopski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daramola verovert de bal door een tackle van achteren. Daramola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - ZKS Warta Zawiercie 0:3

38e minuut.
Sollberger is nu in balbezit. Sollberger geeft de bal voor. Konopski kopt de bal weg. Daramola rent richting de bal. Daramola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daramola. Daramola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S.OHAJO 66%, ZKS Warta Zawiercie 34%.
P.K.S.OHAJO - ZKS Warta Zawiercie 0:3

46e minuut.
Walczak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Konopski probeert naar een medespeler te passen. Pirela rent richting de bal. Pirela geeft een hoge lob. Walczak rent richting de bal. Walczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szymaniak heeft problemen om de bal te vangen. Walczak verovert de bal door een tackle van achteren. Salbert rent richting de bal. Walczak onderschept slim de pass. Walczak schiet op doel. Lasocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin geeft de bal voor. Träger is nu in balbezit. Träger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pirela speelt de bal door. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szymaniak ... Strafschop! Szymaniak krijgt een gele kaart. Walczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Träger neemt zijn aanloop. Lasocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - ZKS Warta Zawiercie 0:4

87e minuut.
Krasuski speelt de bal door. Małecki is nu in balbezit. Małecki passt de bal met de wreef. Krótki rent richting de bal. Krótki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sollberger passt de bal met de wreef. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Träger heeft problemen om de bal te vangen. Träger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.K.S.OHAJO - ZKS Warta Zawiercie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.K.S.OHAJO 54%, ZKS Warta Zawiercie 46%.
P.K.S.OHAJO - ZKS Warta Zawiercie 0:5