Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: IM BACK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29007
IM BACK fcinter1908
debe Tactiek ferii433
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 46.8
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Kahramantürk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villazola de bal. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski schiet op doel. MacMartin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Michelagnoli probeert naar een medespeler te passen. Drapała is nu in balbezit. Drapała passt de bal in één keer door. Stoch rent richting de bal. Stoch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zaccaro geeft een lange en hoge pass. Sánchez Parrilla onderschept slim de pass. Kahramantürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelagnoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murray raakt geblesseerd tijdens het duel. Obando zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczutowski rent richting de bal. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap. MacMartin bokst de bal weg. Villazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Villazola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - fcinter1908 1:0

30e minuut.
Kahramantürk rent richting de bal. Kahramantürk geeft een lange en hoge pass. Roops kan de bal niet met de borst controleren. Villazola is nu in balbezit. Villazola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Obando passt de bal met de wreef. Zaccaro is nu in balbezit. Zaccaro passt de bal in één keer door. Villazola rent richting de bal. Villazola haalt uit met een fantastische trap. MacMartin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villazola is nu in balbezit. Villazola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - fcinter1908 2:0

34e minuut.
Michelagnoli met een sublieme pass. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch passt de bal zonder na te denken. Michelagnoli heeft problemen om de bal te vangen. Michelagnoli haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Heffels passt de bal in één keer door. Michelagnoli rent richting de bal. Michelagnoli passt de bal in één keer door. Possobom bereikt de bal nog maar net als eerste. Possobom haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kraśkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kakas geeft de bal voor. Zaccaro rent richting de bal. Zaccaro passt de bal met de wreef. Villazola is nu in balbezit. Villazola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Əmirquliyev geeft een hoge lob. Kraśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kahramantürk kopt de bal weg. Szczutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczutowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 54%, fcinter1908 46%.
IM BACK - fcinter1908 2:0

47e minuut.
Daar is Zaccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirquliyev passt de bal met de wreef. Stoch rent richting de bal. Stoch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - fcinter1908 2:1

48e minuut.
Possobom rent richting de bal. Possobom geeft een lange en hoge pass. Stoch kopt de bal weg. Michelagnoli rent richting de bal. Michelagnoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IM BACK - fcinter1908 2:2

61e minuut.
Sánchez Parrilla rent richting de bal. Kahramantürk is nu in balbezit. Kahramantürk geeft een lange en hoge pass. Daar is Villazola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villazola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cuciniello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Zaccaro is nu in balbezit. Zaccaro geeft een hoge lob. Villazola krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - fcinter1908 3:2

65e minuut.
Guglielmetti komt het veld opgelopen. Bujnowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Villazola onderschept slim de pass. Roops is nu in balbezit. Villazola onderschept slim de pass. Villazola haalt uit met een fantastische trap. Bujnowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. bin Said komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Himitliiski verovert de bal door een tackle van achteren. Himitliiski geeft de bal voor. Possobom rent richting de bal. Possobom schiet op doel. Kraśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IM BACK - fcinter1908 3:3

79e minuut.
Candeloro verovert de bal door een tackle van achteren. Candeloro geeft de bal voor. Inworp. Guglielmetti met de inworp. Drapała geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Possobom is nu in balbezit. Cuciniello schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Possobom is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Possobom wilt de vrije trap nemen. Kraśkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
bin Said bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Said geeft de bal voor. Stoch rent richting de bal. Michelagnoli is nu in balbezit. Michelagnoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Szczutowski is nu in balbezit. Himitliiski begaat een overtreding. Szczutowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Obando met een snel genomen vrije trap. Villazola rent richting de bal. Villazola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IM BACK - fcinter1908 4:3

90e minuut.
Klungelig pakt Kahramantürk de bal. Guglielmetti is nu in balbezit. Kahramantürk verovert de bal door een tackle van achteren. Kahramantürk geeft een lange en hoge pass. Villazola maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IM BACK 53%, fcinter1908 47%.
IM BACK - fcinter1908 4:3