Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS LAJKONIK 2610 KS ZAGŁĘBIANKA
442 Tactiek als
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen good


1e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Inworp. Breda met een snelle inworp. Segalen geeft een lange en hoge pass. Everse springt en kopt de bal. Kasperkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Gritador bereikt de bal nog maar net als eerste. Gritador geeft een hoge lob. Everse rent richting de bal. Quenolle geeft een hoge lob. Kurz krijgt zijn hoofd ertegen. Kasperkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Everse rent richting de bal. Everse geeft een lange en hoge pass. Kurz rent richting de bal. Kurz schiet op doel. Kasperkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - KS ZAGŁĘBIANKA 0:1

22e minuut.
Smolarek passt de bal met de wreef. Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurz passt de bal met de wreef. Everse rent richting de bal. Everse haalt uit met een fantastische trap. Kasperkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Capoferri geeft de bal voor. Breda probeert de bal met de borst te controleren. Breda met een sublieme pass. Kurz heeft problemen om de bal te vangen. Kurz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kurz met een sublieme pass. Smolarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarek passt de bal met de wreef. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gritador geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara met een snelle inworp. Virviescas is nu in balbezit. Virviescas geeft de bal voor. Chico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gritador is nu in balbezit. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Bondăreţ de bal. Bondăreţ passt de bal met de wreef. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel. Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS LAJKONIK 2610 - KS ZAGŁĘBIANKA 1:1

38e minuut.
Everse passt de bal zonder na te denken. Daar is Quenolle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quenolle met een sublieme pass. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz draait met de bal, schiet en ... Kasperkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Găină rent richting de bal. Găină geeft een hoge lob. Inworp. Breda met een snelle inworp. Kurz geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kasperkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse haalt uit met een fantastische trap. İlhanlı probeert de bal aan de voet te houden. Smolarek is nu in balbezit. Smolarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 68%, KS ZAGŁĘBIANKA 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS LAJKONIK 2610 - KS ZAGŁĘBIANKA 1:1

52e minuut.
İlhanlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Virviescas de bal. Soler speelt de bal door. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Chico bokst de bal weg.

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Gritador de bal onder controle te krijgen. Segalen met een sublieme pass. Mirco is nu in balbezit. Everse onderschept slim de pass. Everse draait met de bal, schiet en ... Kasperkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fazilov komt het veld opgelopen. Rosabal komt het veld opgelopen. Guevara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Religa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Segalen met een snelle inworp. Quenolle bereikt de bal nog maar net als eerste. Religa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Religa krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Zielonka geeft de bal voor. Dyluś kopt de bal weg. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... Chico probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Quenolle kan de bal niet met de borst controleren. Najbuk rent richting de bal. Najbuk passt de bal zonder na te denken. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś schiet op doel. Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Segalen passt de bal in één keer door. Quenolle is nu in balbezit. Quenolle passt de bal in één keer door. Everse is nu in balbezit. Everse geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Segalen kopt de bal weg. Guzmán geeft een hoge lob. Rosabal verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS LAJKONIK 2610 - KS ZAGŁĘBIANKA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS LAJKONIK 2610 60%, KS ZAGŁĘBIANKA 40%.
KS LAJKONIK 2610 - KS ZAGŁĘBIANKA 2:1