Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żuki Lubartów KS ZAGŁĘBIANKA
att sr+ls Tactiek als
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
49 gemiddelde waardering 57.2
solid Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen good


10e minuut.
Turczyński is nu in balbezit. Turczyński geeft een lange en hoge pass. Breda heeft problemen om de bal te vangen. Breda geeft een lange en hoge pass. Córdoba springt en kopt de bal. Coralli bokst de bal weg.

14e minuut.
Segalen speelt de bal door. Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda passt de bal in één keer door. Everse rent richting de bal. Everse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Palovirta kopt de bal weg. Córdoba probeert de bal aan de voet te houden. Ceglár verovert de bal door een tackle van achteren. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba schiet op doel. Coralli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turczyński onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chlebowski rent richting de bal. Rosabal probeert naar een medespeler te passen. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - KS ZAGŁĘBIANKA 0:1

37e minuut.
Everse heeft problemen om de bal te vangen. Wujec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Everse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segalen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coralli probeert naar een medespeler te passen. Segalen kopt de bal weg. Everse bereikt de bal nog maar net als eerste. Everse draait met de bal, schiet en ... Coralli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Breda rent richting de bal. Breda passt de bal met de wreef. Adamczyk onderschept slim de pass. Segalen is nu in balbezit. Segalen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Ceglár geeft een lange en hoge pass. Szczerban rent richting de bal. Panaite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Panaite krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 69%, KS ZAGŁĘBIANKA 31%.
Żuki Lubartów - KS ZAGŁĘBIANKA 0:1

57e minuut.
Córdoba geeft de bal voor. Turczyński kopt de bal weg. Breda speelt de bal door. Everse is nu in balbezit. Everse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Breda bereikt de bal nog maar net als eerste. Breda geeft een lange en hoge pass. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba schiet op doel. Coralli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - KS ZAGŁĘBIANKA 0:2

62e minuut.
Turczyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Breda met een snelle inworp. Segalen geeft een lange en hoge pass. Córdoba krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Palovirta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Córdoba kopt de bal weg. Klungelig pakt Turczyński de bal. Segalen is nu in balbezit. Segalen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Segalen is nu in balbezit. Segalen passt de bal met de wreef. Palovirta is nu in balbezit. Palovirta geeft een lange en hoge pass. Everse maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żuki Lubartów - KS ZAGŁĘBIANKA 0:3

70e minuut.
Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec geeft de bal voor. Rosabal is nu in balbezit. Paciorkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paciorkowski schiet op doel. Colorado bokst de bal weg.

88e minuut.
Makieła passt de bal zonder na te denken. Breda is nu in balbezit. Breda speelt de bal door. Everse heeft problemen om de bal te vangen. Everse draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kawulok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palovirta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Coralli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żuki Lubartów 68%, KS ZAGŁĘBIANKA 32%.
Żuki Lubartów - KS ZAGŁĘBIANKA 0:3