Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Naftowa REAKTIWATION
offensive 2 Tactiek 3232
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Vişinescu onderschept slim de pass. Green rent richting de bal. Green speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Nieto kopt de bal weg. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vişinescu krijgt een gele kaart. Cadena is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nieto met een snel genomen vrije trap. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Pichot passt de bal met de wreef. Auclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Auclair geeft een hoge lob. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Casha speelt de bal door. Paunović kopt de bal weg. Castro rent richting de bal. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Casha speelt de bal door. Nieto kopt de bal weg. Daar is Green, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadena rent richting de bal. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naftowa - REAKTIWATION 0:1

18e minuut.
Tkachev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tseberopoulos de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naftowa 43%, REAKTIWATION 57%.
KS Naftowa - REAKTIWATION 0:1

48e minuut.
Kalina is nu in balbezit. Kalina geeft een lange en hoge pass. Daar is Çığırtkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Masse passt de bal zonder na te denken. Gierke is nu in balbezit. Gierke passt de bal zonder na te denken. Bastawy heeft problemen om de bal te vangen. Bastawy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Paunović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benaset is nu in balbezit. Nieto verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto geeft een hoge lob. Castro springt en kopt de bal. Demiańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naftowa - REAKTIWATION 0:2

72e minuut.
Demiańczuk met een harde bal richting middenveld. Sermeño controleert de bal met de borst. Sermeño geeft de bal voor. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Casha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pichot heeft problemen om de bal te vangen. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Naftowa - REAKTIWATION 1:2

79e minuut.
Çığırtkan kopt de bal weg. Benaset is nu in balbezit. Benaset geeft een hoge lob. Tkachev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Naftowa - REAKTIWATION 2:2

83e minuut.
Çığırtkan probeert naar een medespeler te passen. Benaset bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaset passt de bal in één keer door. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos haalt uit met een fantastische trap. Casha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Naftowa 38%, REAKTIWATION 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Naftowa - REAKTIWATION 2:2