Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMS Bąków FC Ślůnsk
sww Tactiek 1 352
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.2 gemiddelde waardering 64.4
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Peret probeert naar een medespeler te passen. Parreño rent richting de bal. Parreño passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Blečić probeert naar een medespeler te passen. Varisani rent richting de bal. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Zielony maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Fidler probeert naar een medespeler te passen. Peret met een sublieme pass. Parreño met een sublieme pass. Imšir is nu in balbezit. Imšir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Karamushko probeert naar een medespeler te passen. Vojkůvka rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karamushko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vojkůvka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Domonkoš controleert de bal met de borst. Dalla Pozza is nu in balbezit. Domonkoš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Domonkoš krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Parreño geeft de bal voor. Fidler kopt de bal weg. Birnicu is nu in balbezit. Krvavac onderschept slim de pass. Krvavac haalt uit met een fantastische trap. Zielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Inworp. Dalla Pozza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krvavac rent richting de bal. Krvavac geeft een hoge lob. Imšir springt en kopt de bal. Zielony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Bąków 51%, FC Ślůnsk 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SMS Bąków - FC Ślůnsk 0:0

46e minuut.
Palichleb komt het veld opgelopen. Dachtera komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Chalupa is nu in balbezit. Vojkůvka onderschept slim de pass. Camarasa is nu in balbezit. Vojkůvka onderschept slim de pass. Vojkůvka haalt uit met een fantastische trap. Piroddu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Dalla Pozza rent richting de bal. Domonkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalla Pozza. Dalla Pozza krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Blečić kopt de bal weg. Daar is Varisani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel. Zielony werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Bąków - FC Ślůnsk 0:1

85e minuut.
Daar is Parreño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parreño passt de bal met de wreef. Imšir rent richting de bal. Imšir haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dalla Pozza rent richting de bal. Dalla Pozza geeft een lange en hoge pass. Zielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Dalla Pozza passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăguş. Drăguş krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Hoàng Hưng kopt de bal weg. Daar is Peret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peret passt de bal in één keer door. Parreño rent richting de bal. Parreño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Bąków 53%, FC Ślůnsk 47%.
SMS Bąków - FC Ślůnsk 0:1