Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: im. Józefa D.
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 5073
KKS LECH- POZNAŃ DevOps Team
jebać pis 2 Tactiek Suprim
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 57.7
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Vissie rent richting de bal. Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek begaat een overtreding. Michałek krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bolanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musielak geeft een lange en hoge pass. Zalka is nu in balbezit. Zalka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barwiński speelt de bal door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - DevOps Team 0:1

9e minuut.
Di Gregori passt de bal zonder na te denken. Vissie is nu in balbezit. Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik draait met de bal, schiet en ... Prahić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS LECH- POZNAŃ - DevOps Team 1:1

11e minuut.
Vissie geeft een hoge lob. Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Bolanowski heeft problemen om de bal te vangen. Żuławnik rent richting de bal. Żuławnik geeft de bal voor. Prahić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Di Gregori met een snelle inworp. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałek speelt de bal door. Di Gregori geeft een lange en hoge pass. Bolanowski springt en kopt de bal. Prahić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski passt de bal in één keer door. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński geeft een hoge lob. Zalka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Moszek met een snelle inworp. Daar is Toderaşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Quiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert De Brito Afonso de bal onder controle te krijgen. Moszek rent richting de bal. Moszek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Jesús Silva rent richting de bal. Zieliński onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - DevOps Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 60%, DevOps Team 40%.
KKS LECH- POZNAŃ - DevOps Team 1:2

55e minuut.
Michałek onderschept slim de pass. Michałek passt de bal zonder na te denken. Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori geeft een hoge lob. Bolanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Toderaşca rent richting de bal. Żuławnik verovert de bal door een tackle van achteren. Żuławnik speelt de bal door. Bolanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski haalt uit met een fantastische trap. Prahić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De Jong maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barwiński kopt de bal weg. Daar is De Brito Afonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka schiet op doel. Quiroz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - DevOps Team 1:3

66e minuut.
Di Gregori rent richting de bal. Di Gregori geeft een hoge lob. Żuławnik kopt de bal weg. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie haalt uit met een fantastische trap. Prahić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Barwiński passt de bal in één keer door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva passt de bal met de wreef. Zalka is nu in balbezit. Zalka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - DevOps Team 1:4

73e minuut.
Zalka heeft problemen om de bal te vangen. De Brito Afonso begaat een overtreding. Zalka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Toderaşca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Quiroz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - DevOps Team 1:5

74e minuut.
Zalka probeert naar een medespeler te passen. Cytowski met een sublieme pass. Barwiński met een sublieme pass. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vissie controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cytowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. de Jesús Silva kopt de bal weg. Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
de Jesús Silva speelt de bal door. Daar is Barwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barwiński speelt de bal door. Daar is Zalka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalka schiet op doel. Paal! Moszek is nu in balbezit. Moszek geeft een hoge lob. Zalka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 65%, DevOps Team 35%.
KKS LECH- POZNAŃ - DevOps Team 1:5