Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DevOps Team KKS LECH- POZNAŃ
Suprim Tactiek jebać pis 2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Sulejmanović is nu in balbezit. Sulejmanović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giesemann de bal. Guillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Daar is Zalka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. G`apronov verovert de bal door een tackle van achteren. G`apronov geeft een hoge lob. Bolanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolanowski haalt uit met een fantastische trap. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Zékány verovert de bal door een tackle van achteren. Guillas rent richting de bal. Bolanowski is nu in balbezit. Bolanowski draait met de bal, schiet en ... Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DevOps Team - KKS LECH- POZNAŃ 0:1

15e minuut.
G`apronov rent richting de bal. Moszek onderschept slim de pass. Moszek passt de bal met de wreef. Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka schiet op doel. Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Moszek kopt de bal weg. Zalka is nu in balbezit. Met opzet legt G`apronov zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, G`apronov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! G`apronov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cytowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sulejmanović speelt de bal door. Barwiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zalka springt en kopt de bal. Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Toderaşca speelt de bal door. Barwiński rent richting de bal. Barwiński speelt de bal door. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cytowski heeft problemen om de bal te vangen. Cytowski probeert naar een medespeler te passen. Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka haalt uit met een fantastische trap. Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Drąg neemt vlug de vrije trap. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc passt de bal met de wreef. Guillas is nu in balbezit. Guillas draait met de bal, schiet en ... Boca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DevOps Team 54%, KKS LECH- POZNAŃ 46%.
DevOps Team - KKS LECH- POZNAŃ 0:1

50e minuut.
Moszek rent richting de bal. Moszek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ohly de bal. Zalka onderschept slim de pass. Zalka draait met de bal, schiet en ... Quiroz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Moszek heeft problemen om de bal te vangen. Moszek probeert naar een medespeler te passen. Zalka rent richting de bal. Zalka schiet op doel. Quiroz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DevOps Team - KKS LECH- POZNAŃ 1:1

58e minuut.
Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barwiński de bal. Barwiński geeft een lange en hoge pass. Zalka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DevOps Team - KKS LECH- POZNAŃ 2:1

64e minuut.
Mihliuc heeft problemen om de bal te vangen. Mihliuc geeft de bal voor. Bolanowski kopt de bal weg. Fabuľa geeft de bal voor. Guillas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DevOps Team - KKS LECH- POZNAŃ 2:2

67e minuut.
Pieniacki is nu in balbezit. Pieniacki geeft een hoge lob. Zalka probeert naar een medespeler te passen. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De Jong geeft de bal voor. Drąg verovert de bal door een tackle van achteren. Moszek rent richting de bal. Moszek geeft de bal voor. de Jesús Silva krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Quiroz met een harde bal richting middenveld. Fabuľa is nu in balbezit. Fabuľa geeft de bal voor. Ávila controleert de bal met de borst. Ávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sulejmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka begaat een overtreding. Sulejmanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pieniacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fabuľa is nu in balbezit. Fabuľa geeft een lange en hoge pass. Guillas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DevOps Team 44%, KKS LECH- POZNAŃ 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DevOps Team - KKS LECH- POZNAŃ 2:2