Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Hajduki LKS OGNIWO
532 Tactiek new
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 35
zeer goed Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Osmanović is nu in balbezit. Grumellon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Briones kopt de bal weg. Mills rent richting de bal. Henderyckx begaat een overtreding. Henderyckx krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bilicz passt de bal zonder na te denken. Chmielewski is nu in balbezit. Jeppsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chmielewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chmielewski neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Grumellon de bal. Osmanović rent richting de bal. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Brzozowski trapt de bal weg van het doel. Blagojević heeft problemen om de bal te vangen. Marek rent richting de bal. Misiurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Misiurek onderschept slim de pass. Misiurek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chmielewski de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Marek speelt de bal door. Łątka is nu in balbezit. Łątka geeft een hoge lob. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Brzozowski bokst de bal weg. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 1:0

32e minuut.
Grumellon kopt de bal weg. Henderyckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderyckx passt de bal met de wreef. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović geeft een lange en hoge pass. Brzozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 2:0

34e minuut.
Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Henderyckx met een sublieme pass. Daar is Chmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 3:0

36e minuut.
Grumellon is nu in balbezit. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Misiurek is nu in balbezit. Misiurek passt de bal in één keer door. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Misiurek passt de bal in één keer door. Marek speelt de bal door. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović draait met de bal, schiet en ... Brzozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Henderyckx geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chmielewski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 4:0

45e minuut.
Mills geeft een lange en hoge pass. Chmielewski kopt de bal weg. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 25%, LKS OGNIWO 75%.
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 5:0

50e minuut.
Jeppsson rent richting de bal. Jeppsson geeft de bal voor. Inworp. Henderyckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmanović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ługowski geeft een hoge lob. Chmielewski kopt de bal weg. Henderyckx met een sublieme pass. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel. Brzozowski bokst de bal weg. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Misiurek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović geeft een lange en hoge pass. Chmielewski springt en kopt de bal. Brzozowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Chmielewski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Grumellon ... Strafschop! Chmielewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grumellon probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 6:0

62e minuut.
Bilicz kopt de bal weg. Jeppsson rent richting de bal. Chmielewski onderschept slim de pass. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 7:0

66e minuut.
Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski passt de bal in één keer door. Henderyckx met een sublieme pass. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ćwik passt de bal zonder na te denken. Chmielewski rent richting de bal. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 8:0

76e minuut.
Łątka onderschept slim de pass. Łątka geeft de bal voor. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 9:0

78e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Ługowski onderschept slim de pass. Ługowski geeft een hoge lob. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Blagojević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ungvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Ćwik zijn tegenspeler op de grond. Ćwik krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bilicz met een sublieme pass. Chmielewski controleert de bal met de borst. Chmielewski met een sublieme pass. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Metzger probeert naar een medespeler te passen. Henderyckx kan de bal niet met de borst controleren. Podbrożny rent richting de bal. Henderyckx verovert de bal door een tackle van achteren. Henderyckx geeft de bal voor. Brzozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Henderyckx heeft problemen om de bal te vangen. Henderyckx speelt de bal door. Misiurek speelt de bal door. Osmanović heeft problemen om de bal te vangen. Osmanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 23%, LKS OGNIWO 77%.
Ruch Hajduki - LKS OGNIWO 9:0