Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ślůnsk REAKTIWATION
1 352 Tactiek 3232
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.3 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Çığırtkan passt de bal met de wreef. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Paunović speelt de bal door. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Çığırtkan verovert de bal door een tackle van achteren. Çığırtkan geeft een hoge lob. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena rent richting de bal. Cadena haalt uit met een fantastische trap. Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Parreño geeft de bal voor. Auclair kopt de bal weg. Blečić met een sublieme pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Casha bokst de bal weg.

36e minuut.
Peret heeft problemen om de bal te vangen. Paunović probeert naar een medespeler te passen. Cadena rent richting de bal. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy passt de bal in één keer door. Paunović probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Hombörg geeft een lange en hoge pass. Cadena kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... Chalupa probeert de bal aan de voet te houden. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ślůnsk 54%, REAKTIWATION 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ślůnsk - REAKTIWATION 0:0

51e minuut.
Camarasa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Blečić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blečić passt de bal in één keer door. Kotlarczyk rent richting de bal. Kotlarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Paunović rent richting de bal. Paunović passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Cadena is nu in balbezit. Cadena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Blečić kopt de bal weg. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Auclair legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Hưng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Imšir neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - REAKTIWATION 1:0

61e minuut.
Imšir rent richting de bal. Hombörg maakt een afschuwelijke overtreding. Imšir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blečić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Imšir is nu in balbezit. Imšir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Casha niet meer kan verder spelen. Gwalbert komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kotlarczyk rent richting de bal. Kotlarczyk met een sublieme pass. Imšir is nu in balbezit. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. Gwalbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Auclair rent richting de bal. Blečić verovert de bal door een tackle van achteren. Blečić met een sublieme pass. Hoàng Hưng rent richting de bal. Blečić geeft de bal voor. Gwalbert bokst de bal weg. Imšir is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - REAKTIWATION 2:0

67e minuut.
Castro is nu in balbezit. Paunović speelt de bal door. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena haalt uit met een fantastische trap. Piroddu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - REAKTIWATION 2:1

70e minuut.
Paunović is nu in balbezit. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena passt de bal in één keer door. Bastawy rent richting de bal. Bastawy haalt uit met een fantastische trap. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marcu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Camarasa kopt de bal weg. Daar is Blečić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blečić speelt de bal door. Kotlarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap. Gwalbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Parreño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoàng Hưng maakt een snoekduik en kopt de bal. Gwalbert bokst de bal weg. Hombörg heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hưng rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - REAKTIWATION 3:1

79e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastawy probeert naar een medespeler te passen. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena draait met de bal, schiet en ... Piroddu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - REAKTIWATION 3:2

81e minuut.
Imšir passt de bal in één keer door. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño probeert naar een medespeler te passen. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marcu onderschept slim de pass. Marcu probeert naar een medespeler te passen. Parreño is nu in balbezit. Parreño geeft een hoge lob. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ślůnsk 42%, REAKTIWATION 58%.
FC Ślůnsk - REAKTIWATION 3:2