Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Hajduki MA Cest Caesar
532 Tactiek some_fun_2
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 38.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Misiurek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Velicu de bal onder controle te krijgen. Chocimierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chocimierski haalt uit met een fantastische trap. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 0:1

5e minuut.
Ługowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Breś komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Kubisztal rent richting de bal. Zagórny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kubisztal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Braña zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chmielewski krijgt zijn hoofd ertegen. Calandrello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Misiurek kopt de bal weg. Rothenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łątka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rothenbach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zagórny met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rothenbach passt de bal zonder na te denken. Zagórny rent richting de bal. Zagórny passt de bal zonder na te denken. Chocimierski rent richting de bal. Chocimierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zagórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagórny passt de bal zonder na te denken. Chocimierski is nu in balbezit. Chocimierski schiet op doel. Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kubisztal geeft de bal voor. Klungelig pakt Bilicz de bal. Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osmanović de bal. Osmanović haalt uit met een fantastische trap. Calandrello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rychlik rent richting de bal. Sołdecki is nu in balbezit. Sołdecki geeft een lange en hoge pass. Misiurek probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kubisztal neemt de hoekschop. Velicu is nu in balbezit. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 42%, MA Cest Caesar 58%.
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 0:1

47e minuut.
Zagórny rent richting de bal. Misiurek geeft de bal voor. Bilicz rent richting de bal. Bilicz geeft een lange en hoge pass. Osmanović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kubisztal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Seijas de bal. Wadas is nu in balbezit. Chmielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielewski geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 1:1

53e minuut.
Misiurek met een sublieme pass. Bilicz rent richting de bal. Wadas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wadas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bilicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Misiurek komt bij de bal en schiet. Osmanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 2:1

55e minuut.
Braña probeert naar een medespeler te passen. Bilicz geeft de bal voor. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 3:1

58e minuut.
Calandrello met een sublieme pass. Rothenbach kan de bal niet met de borst controleren. Łątka geeft een hoge lob. Osmanović rent richting de bal. Osmanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sołdecki geeft een lange en hoge pass. Bilicz rent richting de bal. Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... Calandrello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Osmanović heeft problemen om de bal te vangen. Andruchów legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osmanović raakt geblesseerd tijdens het duel. Osmanović neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 4:1

63e minuut.
Bilicz is nu in balbezit. Bilicz speelt de bal door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap. Calandrello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 5:1

66e minuut.
Misiurek is nu in balbezit. Misiurek geeft de bal voor. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović schiet op doel. Calandrello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 6:1

68e minuut.
Rychlik rent richting de bal. Bilicz onderschept slim de pass. Bilicz passt de bal in één keer door. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Misiurek kopt de bal weg. Bilicz heeft problemen om de bal te vangen. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Breś verovert de bal door een tackle van achteren. Breś geeft de bal voor. Misiurek speelt de bal door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bilicz met een sublieme pass. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski probeert naar een medespeler te passen. Osmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 7:1

85e minuut.
Klungelig pakt Nuha de bal. Misiurek rent richting de bal. Misiurek passt de bal in één keer door. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski schiet op doel. Calandrello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gołyga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osmanović is nu in balbezit. Osmanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 34%, MA Cest Caesar 66%.
Ruch Hajduki - MA Cest Caesar 8:1