Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: im. Józefa D.
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7296
KKS LECH- POZNAŃ Górnik Zwonowice
jebać pis 2 Tactiek gol
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
59.1 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vissie rent richting de bal. Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie draait met de bal, schiet en ... Pekról probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 1:0

6e minuut.
Kurdziel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Di Gregori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michałek geeft een lange en hoge pass. Żuławnik krijgt zijn hoofd ertegen. Pekról kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Kurdziel onderschept slim de pass. Kurdziel geeft een lange en hoge pass. Vidal speelt de bal door. Igoškinas rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bytčánek neemt de hoekschop. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal schiet op doel. Quiroz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 1:1

15e minuut.
Daar is Di Gregori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Gregori geeft de bal voor. Vissie is nu in balbezit. Vissie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 2:1

20e minuut.
Fabuľa passt de bal zonder na te denken. Michałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bożyk krijgt een gele kaart. Michałek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

25e minuut.
Bytčánek rent richting de bal. Bytčánek passt de bal met de wreef. Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas geeft de bal voor. Łopatka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
G`apronov neemt vlug de vrije trap. Bolanowski kopt de bal weg. Żuławnik rent richting de bal. Żuławnik schiet op doel. Pekról probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 3:1

34e minuut.
Vissie is nu in balbezit. Vissie geeft een hoge lob. Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik haalt uit met een fantastische trap. Pekról maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 37%, Górnik Zwonowice 63%.
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 4:1

52e minuut.
Daar is Żuławnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurdziel verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdziel passt de bal met de wreef. Bolanowski rent richting de bal. Bolanowski schiet op doel. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Łopatka is nu in balbezit. G`apronov rent richting de bal. Łopatka onderschept slim de pass. Łopatka draait met de bal, schiet en ... Quiroz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 4:2

57e minuut.
Di Gregori passt de bal met de wreef. Vissie is nu in balbezit. Vissie passt de bal zonder na te denken. Żuławnik rent richting de bal. Żuławnik haalt uit met een fantastische trap. Pekról kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ohly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohly geeft een hoge lob. Di Gregori kopt de bal weg. Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fabuľa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Di Gregori de bal. Di Gregori passt de bal in één keer door. Vissie is nu in balbezit. Vissie schiet op doel. Pekról bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Fabuľa geeft een lange en hoge pass. Żuławnik kopt de bal weg. Vissie rent richting de bal. Vissie haalt uit met een fantastische trap. Pekról probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 5:2

69e minuut.
Di Gregori is nu in balbezit. Di Gregori geeft een hoge lob. Vissie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vissie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 6:2

74e minuut.
Di Gregori met een sublieme pass. Fabuľa is nu in balbezit. Fabuľa geeft een hoge lob. Żuławnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuławnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vissie rent richting de bal. Vissie draait met de bal, schiet en ... Pekról maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 7:2

75e minuut.
Gazsó komt het veld opgelopen. Guillas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ibănescu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vidal stond buitenspel. De Brito Afonso maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guillas rent richting de bal. Guillas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fabuľa zal de hoekschop nemen. Pekról kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vissie controleert de bal met de borst. Pekról verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vissie is nu in balbezit. Vissie schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Bytčánek verovert de bal door een tackle van achteren. Bytčánek met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS LECH- POZNAŃ 39%, Górnik Zwonowice 61%.
KKS LECH- POZNAŃ - Górnik Zwonowice 7:3