Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: Arena sKopana
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13882
MA Cest Caesar LKS OGNIWO
202406 Tactiek new
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 41
excellent Schieten good
very good Passen average
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Gorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz verovert de bal door een tackle van achteren. Hamouz passt de bal met de wreef. Žunić rent richting de bal. Žunić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mitka de bal. Paal! Mitka rent richting de bal. Mitka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 1:0

14e minuut.
Inworp. Serrano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamouz is nu in balbezit. Hamouz geeft een hoge lob. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz geeft de bal voor. Mitka probeert naar een medespeler te passen. Žunić is nu in balbezit. Žunić draait met de bal, schiet en ... Brzozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Ungvári probeert naar een medespeler te passen. Zingarella speelt de bal door. Cota bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Briones draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mitka passt de bal in één keer door. Pržulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pržulj geeft een hoge lob. Žunić is nu in balbezit. Žunić draait met de bal, schiet en ... Brzozowski bokst de bal weg.

25e minuut.
Pržulj passt de bal met de wreef. Žunić rent richting de bal. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka schiet op doel. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 2:0

40e minuut.
Zingarella is nu in balbezit. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski passt de bal met de wreef. Žunić rent richting de bal. Žunić haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski bokst de bal weg.

44e minuut.
Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić geeft een hoge lob. Mitka rent richting de bal. Mitka schiet op doel. Brzozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MA Cest Caesar 33%, LKS OGNIWO 67%.
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 3:0

55e minuut.
Cork geeft de bal voor. Žunić kopt de bal weg. Grumellon probeert de bal aan de voet te houden. Mitka is nu in balbezit. Mitka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorelli met een sublieme pass. Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Žunić draait met de bal, schiet en ... Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 4:0

64e minuut.
Podbrożny is nu in balbezit. Pržulj onderschept slim de pass. Pržulj met een sublieme pass. Mitka rent richting de bal. Mitka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano speelt de bal door. Mitka is nu in balbezit. Mitka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 5:0

74e minuut.
Toader heeft problemen om de bal te vangen. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano speelt de bal door. Žunić is nu in balbezit. Žunić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Arnaud de bal. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz passt de bal zonder na te denken. Mitka rent richting de bal. Mitka draait met de bal, schiet en ... Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Cork met een sublieme pass. Hamouz rent richting de bal. Hamouz passt de bal zonder na te denken. Mitka rent richting de bal. Mitka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Briones geeft een lange en hoge pass. Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungvári tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ungvári krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Žunić rent richting de bal. Žunić passt de bal in één keer door. Mitka rent richting de bal. Mitka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 6:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrano met een snelle inworp. Klungelig pakt Hamouz de bal. Hamouz geeft een hoge lob. Mitka springt en kopt de bal. Brzozowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MA Cest Caesar 30%, LKS OGNIWO 70%.
MA Cest Caesar - LKS OGNIWO 7:0