Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC King Łódź Ruch Hajduki
Podstawowa Tactiek 532
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.7 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Luther passt de bal zonder na te denken. Mojzesowicz rent richting de bal. Braña bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Abad onderschept slim de pass. Rodríguez Abad schiet op doel. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Ruch Hajduki 1:0

28e minuut.
Rodríguez Abad passt de bal zonder na te denken. Pachés is nu in balbezit. Pachés probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mojzesowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojzesowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Łątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski is nu in balbezit. Dembski geeft een hoge lob. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Dembski geeft een lange en hoge pass. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiurek rent richting de bal. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski schiet op doel. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Ruch Hajduki 2:0

45e minuut.
Misiewski kopt de bal weg. Pachés geeft een hoge lob. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Metzger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Ruch Hajduki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC King Łódź 39%, Ruch Hajduki 61%.
FC King Łódź - Ruch Hajduki 3:0

48e minuut.
Pachés rent richting de bal. Pachés passt de bal zonder na te denken. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Metzger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Ruch Hajduki 4:0

52e minuut.
Chmielewski kopt de bal weg. Žiga geeft een hoge lob. Braña bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mojzesowicz passt de bal zonder na te denken. Pachés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachés passt de bal met de wreef. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dembski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mojzesowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Ruch Hajduki 5:0

57e minuut.
Luther maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mojzesowicz kopt de bal weg. Dembski rent richting de bal. Dembski geeft een hoge lob. Mojzesowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Ruch Hajduki 6:0

64e minuut.
Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz schiet op doel. Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC King Łódź - Ruch Hajduki 7:0

67e minuut.
Bilicz passt de bal in één keer door. Luther met een sublieme pass. Dembski met een sublieme pass. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Metzger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Luther probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Abad is nu in balbezit. Rodríguez Abad passt de bal in één keer door. Mojzesowicz heeft problemen om de bal te vangen. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rodríguez Abad is nu in balbezit. Rodríguez Abad passt de bal in één keer door. Pachés is nu in balbezit. Pachés geeft de bal voor. Mojzesowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Dembski is nu in balbezit. Dembski passt de bal in één keer door. Vuslat probeert naar een medespeler te passen. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC King Łódź 41%, Ruch Hajduki 59%.
FC King Łódź - Ruch Hajduki 7:0