Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DevOps Team REAKTIWATION
Suprim Tactiek 3232
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Bastawy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cytowski rent richting de bal. Bastawy onderschept slim de pass. Bastawy geeft een hoge lob. Cadena springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski passt de bal zonder na te denken. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cytowski met een sublieme pass. Daar is Barwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barwiński neemt de hoekschop. Moszek kopt de bal weg. Gwalbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwalbert met een sublieme pass. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barwiński de bal. Barwiński geeft een lange en hoge pass. de Jesús Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Gwalbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Bastawy passt de bal in één keer door. Paunović speelt de bal door. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena schiet op doel. Boca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DevOps Team - REAKTIWATION 0:1

20e minuut.
Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski geeft de bal voor. Daar is Zalka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalka schiet op doel. Gwalbert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DevOps Team - REAKTIWATION 1:1

26e minuut.
Pichot onderschept slim de pass. Pichot speelt de bal door. Paunović met een sublieme pass. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pichot onderschept slim de pass. Pichot probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca speelt de bal door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Gwalbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Nieto rent richting de bal. Nieto probeert naar een medespeler te passen. Musielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak geeft een lange en hoge pass. Zalka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nieto heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Moszek is nu in balbezit. Moszek geeft een hoge lob. de Jesús Silva springt en kopt de bal. Gwalbert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DevOps Team 38%, REAKTIWATION 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DevOps Team - REAKTIWATION 1:1

51e minuut.
Moszek passt de bal in één keer door. de Jesús Silva rent richting de bal. Zalka is nu in balbezit. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DevOps Team - REAKTIWATION 2:1

53e minuut.
Çığırtkan geeft de bal voor. Giesemann kopt de bal weg. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński geeft een lange en hoge pass. Pichot controleert de bal met de borst. Gwalbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Barwiński met een sublieme pass. Zalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Auclair begaat een overtreding. Zalka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cytowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De Jong geeft een lange en hoge pass. Auclair heeft problemen om de bal te vangen. Zalka is nu in balbezit. Zalka haalt uit met een fantastische trap. Gwalbert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DevOps Team - REAKTIWATION 3:1

80e minuut.
Doeltrap. Gwalbert trapt de bal weg van het doel. De Jong kopt de bal weg. Moszek is nu in balbezit. Moszek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Giesemann passt de bal met de wreef. Cytowski rent richting de bal. Gierke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gierke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DevOps Team 30%, REAKTIWATION 70%.
DevOps Team - REAKTIWATION 3:1