Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAKTIWATION DevOps Team
3232 Tactiek Suprim
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Pichot geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musielak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Casha bokst de bal weg. Zalka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - DevOps Team 0:1

9e minuut.
Auclair verovert de bal door een tackle van achteren. Auclair passt de bal zonder na te denken. Bastawy rent richting de bal. Bastawy geeft een lange en hoge pass. Cadena springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gierke bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierke met een sublieme pass. Bastawy is nu in balbezit. Bastawy geeft de bal voor. Cadena maakt een snoekduik en kopt de bal. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Cytowski speelt de bal door. Musielak rent richting de bal. Musielak passt de bal met de wreef. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Boca trapt de bal weg. Barwiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Çığırtkan de bal. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva schiet op doel. Casha bokst de bal weg.

35e minuut.
Moszek geeft een hoge lob. Musielak geeft de bal voor. Zalka rent richting de bal. Zalka schiet op doel. Casha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - DevOps Team 0:2

41e minuut.
De Jong onderschept slim de pass. De Jong passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Musielak de bal. Musielak geeft de bal voor. Zalka krijgt zijn hoofd ertegen. Casha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 54%, DevOps Team 46%.
REAKTIWATION - DevOps Team 0:2

54e minuut.
Çığırtkan passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giesemann. Giesemann krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Auclair is nu in balbezit. Auclair geeft de bal voor. Castro probeert de bal met de borst te controleren. Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Barwiński probeert naar een medespeler te passen. Musielak rent richting de bal. Musielak speelt de bal door. Zalka rent richting de bal. Zalka draait met de bal, schiet en ... Casha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Moszek is nu in balbezit. Moszek geeft de bal voor. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Casha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Paunović de bal. Barwiński probeert naar een medespeler te passen. Moszek is nu in balbezit. Moszek geeft de bal voor. de Jesús Silva krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy passt de bal zonder na te denken. Cadena is nu in balbezit. Cadena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAKTIWATION - DevOps Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAKTIWATION 52%, DevOps Team 48%.
REAKTIWATION - DevOps Team 1:2