Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ślůnsk FC King Łódź
1 352 Tactiek Podstawowa
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Parreño kopt de bal weg. Imšir bereikt de bal nog maar net als eerste. Imšir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Mojzesowicz speelt de bal door. Pachés rent richting de bal. Pachés passt de bal in één keer door. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz schiet op doel. Piroddu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Blečić onderschept slim de pass. Blečić passt de bal met de wreef. Kotlarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kotlarczyk passt de bal met de wreef. Guizzetti probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parada met een harde bal richting middenveld. Rodríguez Abad kopt de bal weg. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Chalupa geeft een hoge lob. Parreño is nu in balbezit. Parreño passt de bal met de wreef. Kotlarczyk is nu in balbezit. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Luther passt de bal zonder na te denken. Herreño rent richting de bal. Herreño met een sublieme pass. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj geeft een hoge lob. Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño geeft de bal voor. Hoàng Hưng krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Saydam kopt de bal weg. Peret rent richting de bal. Peret speelt de bal door. Blečić is nu in balbezit. Blečić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Vuslat speelt de bal door. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski geeft de bal voor. Mojzesowicz springt en kopt de bal. Piroddu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC King Łódź 0:1

34e minuut.
Mojzesowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotlarczyk met een sublieme pass. Parreño probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Parreño kopt de bal weg. Imšir is nu in balbezit. Imšir speelt de bal door. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Imšir rent richting de bal. Žiga onderschept slim de pass. Žiga geeft een hoge lob. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz schiet op doel. Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Peret rent richting de bal. Dembski verovert de bal door een tackle van achteren. Dembski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mojzesowicz de bal. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ślůnsk 54%, FC King Łódź 46%.
FC Ślůnsk - FC King Łódź 0:1

46e minuut.
Mazgaj rent richting de bal. Mazgaj speelt de bal door. Misiewski met een sublieme pass. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Chalupa geeft een hoge lob. Inworp. Herreño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dembski geeft een hoge lob. Mojzesowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Piroddu bokst de bal weg.

52e minuut.
Parreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreño probeert naar een medespeler te passen. Imšir bereikt de bal nog maar net als eerste. Imšir haalt uit met een fantastische trap. Parada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ślůnsk - FC King Łódź 1:1

54e minuut.
Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj geeft de bal voor. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ... Parada bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Pachés geeft een hoge lob. Piroddu met een sublieme pass. Luther kopt de bal weg. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Piroddu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akyol komt het veld opgelopen. Cépeda komt het veld opgelopen. Lewicki komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vuslat passt de bal zonder na te denken. Dembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembski passt de bal in één keer door. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Parreño geeft een lange en hoge pass. Misiewski is nu in balbezit. Blečić onderschept slim de pass. Blečić geeft de bal voor. Daar is Mazgaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Imšir bereikt de bal nog maar net als eerste. Imšir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC King Łódź 2:1

80e minuut.
Mojzesowicz kopt de bal weg. Akyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Akyol geeft een hoge lob. Lewicki rent richting de bal. Lewicki schiet op doel. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rodríguez Abad is nu in balbezit. Rodríguez Abad passt de bal met de wreef. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Camarasa de bal onder controle te krijgen. Piroddu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Cépeda heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Abad rent richting de bal. Rodríguez Abad met een sublieme pass. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ślůnsk 50%, FC King Łódź 50%.
FC Ślůnsk - FC King Łódź 2:1