Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMS Bąków MA Cest Caesar
sww Tactiek 202406
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.3 gemiddelde waardering 58.6
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Serrano rent richting de bal. Serrano passt de bal in één keer door. Varisani rent richting de bal. Picero verovert de bal door een tackle van achteren. Picero draait met de bal, schiet en ... Zielony kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cota met een snelle inworp. Karamushko speelt de bal door. Vojkůvka rent richting de bal. Vojkůvka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cork zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domonkoš rent richting de bal. Domonkoš speelt de bal door. Dachtera is nu in balbezit. Dachtera haalt uit met een fantastische trap. Nacioğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Bąków - MA Cest Caesar 1:0

13e minuut.
Varisani passt de bal zonder na te denken. Domonkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Domonkoš de bal. Domonkoš met een sublieme pass. Dachtera rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasianos speelt de bal door. Domonkoš is nu in balbezit. Domonkoš geeft een hoge lob. Dachtera krijgt zijn hoofd ertegen. Nacioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Inworp. Domonkoš met de inworp. Fidler probeert naar een medespeler te passen. Fasianos is nu in balbezit. Fasianos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zielony trapt de bal weg. Fasianos kopt de bal weg. Domonkoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Domonkoš geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Fasianos probeert naar een medespeler te passen. Karamushko is nu in balbezit. Karamushko passt de bal zonder na te denken. Daar is Fasianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasianos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Bąków 39%, MA Cest Caesar 61%.
SMS Bąków - MA Cest Caesar 1:0

48e minuut.
Žunić onderschept slim de pass. Varisani verovert de bal door een tackle van achteren. Varisani probeert naar een medespeler te passen. Serrano rent richting de bal. Serrano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Domonkoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domonkoš passt de bal in één keer door. Fasianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasianos schiet op doel. Nacioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Bąków - MA Cest Caesar 2:0

53e minuut.
Palichleb probeert naar een medespeler te passen. Karamushko is nu in balbezit. Karamushko passt de bal zonder na te denken. Vojkůvka rent richting de bal. Vojkůvka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Žunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielony probeert naar een medespeler te passen. Domonkoš kopt de bal weg. Klungelig pakt Dachtera de bal. Dachtera draait met de bal, schiet en ... Nacioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Karamushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamushko passt de bal in één keer door. Cota bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojkůvka onderschept slim de pass. Vojkůvka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Vojkůvka krijgt zijn hoofd ertegen. Nacioğlu met een sublieme pass. Hamouz kopt de bal weg. Žunić rent richting de bal. Žunić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Bąków 36%, MA Cest Caesar 64%.
SMS Bąków - MA Cest Caesar 2:0