Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS OGNIWO Górnik Zwonowice
new Tactiek gol
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 56
good Schieten formidable
adequate Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Bytčánek rent richting de bal. Bytčánek passt de bal met de wreef. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 0:1

5e minuut.
Toader geeft een lange en hoge pass. Briones kopt de bal weg. Ungvári rent richting de bal. Ungvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 1:1

5e minuut.
Łopatka rent richting de bal. Gorelli verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bytčánek. Bytčánek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bytčánek geeft de bal voor. Igoškinas rent richting de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 1:2

9e minuut.
Ibănescu onderschept slim de pass. Ibănescu met een sublieme pass. Grumellon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal schiet op doel. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bytčánek verovert de bal door een tackle van achteren. Bytčánek geeft een hoge lob. Łopatka rent richting de bal. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 1:3

17e minuut.
Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas passt de bal met de wreef. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 1:4

19e minuut.
Bytčánek passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal zonder na te denken. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel. Brzozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Igoškinas de bal. Igoškinas geeft de bal voor. Łopatka heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 1:5

30e minuut.
Łopatka passt de bal in één keer door. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Arnaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 1:6

38e minuut.
Zingarella probeert naar een medespeler te passen. Briones is nu in balbezit. Patury legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Patury krijgt een gele kaart. Briones raakt geblesseerd tijdens het duel. Zingarella neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 2:6

45e minuut.
Igoškinas rent richting de bal. Igoškinas passt de bal met de wreef. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 57%, Górnik Zwonowice 43%.
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 2:7

50e minuut.
Baltă passt de bal met de wreef. Igoškinas rent richting de bal. Igoškinas geeft de bal voor. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 2:8

54e minuut.
Baltă speelt de bal door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grumellon. Vidal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bytčánek komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Igoškinas maakt een snoekduik en kopt de bal. Łopatka rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Bourbotte rent richting de bal. Bourbotte geeft de bal voor. Gorelli kopt de bal weg. Łopatka kan de bal niet met de borst controleren. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Bytčánek met een sublieme pass. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Bytčánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytčánek passt de bal zonder na te denken. Igoškinas rent richting de bal. Igoškinas geeft de bal voor. Łopatka maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka schiet op doel. Brzozowski bokst de bal weg.

80e minuut.
Briones is nu in balbezit. Zingarella is nu in balbezit. Patury bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Briones haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Grumellon verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal is nu in balbezit. Łopatka is nu in balbezit. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. Brzozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 2:9

90e minuut.
Kurdziel speelt de bal door. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grumellon. Grumellon krijgt een gele kaart. Łopatka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bytčánek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 2:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 66%, Górnik Zwonowice 34%.
LKS OGNIWO - Górnik Zwonowice 2:10