Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Zwonowice LKS OGNIWO
gol Tactiek new
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu geeft een lange en hoge pass. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - LKS OGNIWO 1:0

4e minuut.
Bytčánek passt de bal met de wreef. Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas passt de bal in één keer door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bytčánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Igoškinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Igoškinas geeft een lange en hoge pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bytčánek verovert de bal door een tackle van achteren. Bytčánek geeft een hoge lob. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. Arnaud probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Igoškinas rent richting de bal. Igoškinas haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - LKS OGNIWO 2:0

21e minuut.
Toader speelt de bal door. Igoškinas probeert naar een medespeler te passen. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - LKS OGNIWO 3:0

28e minuut.
Bożyk is nu in balbezit. Briones tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bożyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Medeiros Silva met een snel genomen vrije trap. Igoškinas kopt de bal weg. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal passt de bal in één keer door. Igoškinas heeft problemen om de bal te vangen. Igoškinas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arnaud heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - LKS OGNIWO 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 36%, LKS OGNIWO 64%.
Górnik Zwonowice - LKS OGNIWO 4:0

54e minuut.
Bytčánek rent richting de bal. Bytčánek geeft de bal voor. Igoškinas heeft problemen om de bal te vangen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Ibănescu geeft de bal voor. Igoškinas is nu in balbezit. Igoškinas passt de bal in één keer door. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Medeiros Silva geeft de bal voor. Łopatka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marek. Marek krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bytčánek rent richting de bal. Bytčánek passt de bal zonder na te denken. Grumellon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk geeft een hoge lob. Bourbotte rent richting de bal. Łopatka rent richting de bal. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bytčánek rent richting de bal. Bytčánek passt de bal met de wreef. Łopatka met een sublieme pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kurdziel geeft de bal voor. Igoškinas heeft problemen om de bal te vangen. Vidal speelt de bal door. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arnaud rent richting de bal. Arnaud geeft een lange en hoge pass. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... Brzozowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kurdziel is nu in balbezit. Kurdziel geeft de bal voor. Łopatka heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Zwonowice - LKS OGNIWO 5:0

87e minuut.
Arnaud geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bytčánek met de inworp. Łopatka rent richting de bal. Łopatka draait met de bal, schiet en ... Brzozowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zingarella probeert de bal aan de voet te houden. Bytčánek is nu in balbezit. Bytčánek met een sublieme pass. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Zwonowice 32%, LKS OGNIWO 68%.
Górnik Zwonowice - LKS OGNIWO 5:0