Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch Hajduki KS Naftowa
532 Tactiek offensive 2
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Kalina passt de bal zonder na te denken. Sermeño speelt de bal door. Salvador rent richting de bal. Salvador geeft een lange en hoge pass. Tseberopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Misiurek passt de bal in één keer door. Green rent richting de bal. Pallas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pallas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Benaset probeert de bal aan de voet te houden. Salvador is nu in balbezit. Salvador geeft een hoge lob. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Benaset geeft een lange en hoge pass. Kalina is nu in balbezit. Kalina speelt de bal door. Tkachev geeft een lange en hoge pass. Tseberopoulos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vişinescu is nu in balbezit. Vişinescu geeft een lange en hoge pass. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Tkachev rent richting de bal. Sermeño is nu in balbezit. Ćwik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeño verovert de bal door een tackle van achteren. Sermeño haalt uit met een fantastische trap. Metzger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Tkachev is nu in balbezit. Tkachev met een sublieme pass. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos schiet op doel. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz passt de bal in één keer door. Vişinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanović rent richting de bal. Osmanović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Klungelig pakt Ćwik de bal. Tkachev is nu in balbezit. Ćwik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tkachev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tseberopoulos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Naftowa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 55%, KS Naftowa 45%.
Ruch Hajduki - KS Naftowa 0:1

50e minuut.
Tseberopoulos rent richting de bal. Ćwik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tseberopoulos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sermeño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tseberopoulos springt en kopt de bal. Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Naftowa 0:2

51e minuut.
Kalina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvador probeert naar een medespeler te passen. Benaset bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaset geeft de bal voor. Tseberopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sermeño passt de bal zonder na te denken. Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalina passt de bal in één keer door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Metzger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Naftowa 0:3

65e minuut.
Henderyckx speelt de bal door. Vişinescu probeert naar een medespeler te passen. Benaset rent richting de bal. Benaset passt de bal in één keer door. Tseberopoulos rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kalina is nu in balbezit. Kalina passt de bal zonder na te denken. Tseberopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberopoulos schiet op doel. Metzger maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bilicz probeert naar een medespeler te passen. Henderyckx rent richting de bal. Henderyckx geeft de bal voor. Pallas is nu in balbezit. Pallas draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev passt de bal met de wreef. Tseberopoulos rent richting de bal. Tseberopoulos draait met de bal, schiet en ... Metzger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch Hajduki - KS Naftowa 0:4

81e minuut.
Łątka probeert naar een medespeler te passen. Salvador is nu in balbezit. Salvador geeft een lange en hoge pass. Daar is Tkachev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sołdecki heeft problemen om de bal te vangen. Benaset is nu in balbezit. Ćwik speelt de bal door. Kalina is nu in balbezit. Kalina geeft de bal voor. Metzger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Sermeño probeert de bal met de borst te controleren. Sermeño met een sublieme pass. Salvador rent richting de bal. Salvador geeft een hoge lob. Tkachev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch Hajduki 63%, KS Naftowa 37%.
Ruch Hajduki - KS Naftowa 0:4