Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1981 Miłoszyce Energetyk ROW
Szok II Tactiek Wiki
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63 gemiddelde waardering 56.9
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Varoš heeft problemen om de bal te vangen. Zolotas onderschept slim de pass. Pietrasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrasiak geeft een hoge lob. Buben maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Walle met een sublieme pass. Przywóski is nu in balbezit. Chirmuş rent richting de bal. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - Energetyk ROW 1:0

7e minuut.
Walle met een snelle inworp. Jasoň speelt de bal door. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle geeft een hoge lob. Pakbaz krijgt zijn hoofd ertegen. Vehkasuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Dogaru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pakbaz. Pakbaz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Thomsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomsen passt de bal met de wreef. Buben rent richting de bal. Buben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia 1981 Miłoszyce - Energetyk ROW 1:1

29e minuut.
Walle passt de bal in één keer door. Miljković probeert naar een medespeler te passen. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski schiet op doel. Chirmuş probeert de bal aan de voet te houden. Vehkasuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Pontes kopt de bal weg. Arryn geeft een hoge lob. Chorąży heeft problemen om de bal te vangen. Varoš is nu in balbezit. Varoš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 50%, Energetyk ROW 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia 1981 Miłoszyce - Energetyk ROW 1:1

50e minuut.
Andreescu passt de bal met de wreef. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş begaat een overtreding. Chirmuş krijgt een gele kaart. Przywóski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andreescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walle kopt de bal weg. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel. Vehkasuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Zolotas rent richting de bal. Varoš verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chorąży. Chorąży krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Chirmuş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasiborski met de inworp. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kvelbl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasiborski met een snelle inworp. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Przywóski rent richting de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Rafalski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pietrasiak met een sublieme pass. Varoš rent richting de bal. Chorąży onderschept slim de pass. Jasoň onderschept slim de pass. Jasoň schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Arryn speelt de bal door. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 49%, Energetyk ROW 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia 1981 Miłoszyce - Energetyk ROW 1:1