Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW Polonia 1981 Miłoszyce
Wiki Tactiek Szok II
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 66.3
excellent Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Daar is Andreescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreescu passt de bal zonder na te denken. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sagbakken is nu in balbezit. Faroux onderschept slim de pass. Faroux passt de bal met de wreef. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maisinger geeft een hoge lob. Zolotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Buben zijn tegenspeler op de grond. Buben krijgt een gele kaart. Zolotas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

22e minuut.
Walle met een sublieme pass. Przywóski rent richting de bal. Chirmuş rent richting de bal. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski schiet op doel. Vehkasuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Faroux is nu in balbezit. Faroux geeft een lange en hoge pass. Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski onderschept slim de pass. Przywóski schiet op doel. Vehkasuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Polonia 1981 Miłoszyce 0:1

35e minuut.
Merunka is nu in balbezit. Merunka passt de bal zonder na te denken. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš is nu in balbezit. Varoš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Luba geeft een lange en hoge pass. Walle rent richting de bal. Arryn onderschept slim de pass. Przywóski verovert de bal door een tackle van achteren. Przywóski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn probeert naar een medespeler te passen. Thomsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomsen geeft een lange en hoge pass. Merunka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 60%, Polonia 1981 Miłoszyce 40%.
Energetyk ROW - Polonia 1981 Miłoszyce 0:1

47e minuut.
Inworp. Walle met de inworp. Faroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Faroux geeft een lange en hoge pass. Pakbaz krijgt zijn hoofd ertegen. Vehkasuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwasiborski zal de hoekschop nemen. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz schiet op doel. Vehkasuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Thomsen rent richting de bal. Thomsen passt de bal zonder na te denken. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben schiet op doel. Huse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energetyk ROW - Polonia 1981 Miłoszyce 1:1

51e minuut.
Walle rent richting de bal. Walle geeft de bal voor. Kvelbl probeert de bal met de borst te controleren. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap. Vehkasuo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przywóski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Polonia 1981 Miłoszyce 1:2

69e minuut.
Dogaru geeft de bal voor. Inworp. Kwasiborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap. Vehkasuo bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maisinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwasiborski is nu in balbezit. Varoš onderschept slim de pass. Varoš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Maisinger probeert naar een medespeler te passen. Buben is nu in balbezit. Zolotas maakt een afschuwelijke overtreding. Zolotas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 59%, Polonia 1981 Miłoszyce 41%.
Energetyk ROW - Polonia 1981 Miłoszyce 1:2