Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: FC Grubson Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10823
FC Grubson FC WYGRANKO
Gruu off Tactiek wygranko7
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 57
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Arzu is nu in balbezit. Arzu met een sublieme pass. Gaudyn speelt de bal door. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Arraiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Williams heeft problemen om de bal te vangen. Anuszkiewicz is nu in balbezit. Anuszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Ðức Duy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Duy geeft een hoge lob. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel. Mustafazadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC WYGRANKO 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaudyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cizmă geeft een hoge lob. Williams maakt een snoekduik en kopt de bal. Mustafazadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC WYGRANKO 0:2

28e minuut.
Przesmycki geeft de bal voor. Arzu is nu in balbezit. Walda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walda krijgt een gele kaart. Arzu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Apaydın neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - FC WYGRANKO 1:2

29e minuut.
Sibiescu geeft de bal voor. Kriisa rent richting de bal. Kriisa geeft een hoge lob. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Arraiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Brovarskyi met een sublieme pass. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado passt de bal met de wreef. Apaydın heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Arraiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arzu stond buitenspel. Bilancio komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Daar is Ðức Duy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr probeert naar een medespeler te passen. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 55%, FC WYGRANKO 45%.
FC Grubson - FC WYGRANKO 1:2

52e minuut.
Cizmă passt de bal in één keer door. Bilancio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriisa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bilancio raakt geblesseerd tijdens het duel. Williams zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Gaudyn rent richting de bal. Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Arraiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Anuszkiewicz speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal met de wreef. Arzu is nu in balbezit. Arzu schiet op doel. Arraiza bokst de bal weg.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yaacob komt het veld opgelopen. Malaškevičius komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Williams kopt de bal weg. Valencia rent richting de bal. Yaacob bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaacob geeft een lange en hoge pass. Malaškevičius krijgt zijn hoofd ertegen. Arraiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Cizmă rent richting de bal. Cizmă geeft de bal voor. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Gaudyn probeert naar een medespeler te passen. Cizmă probeert de bal aan de voet te houden. Przesmycki probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sibiescu met de inworp. Ðức Duy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Williams de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ðức Duy kopt de bal weg. Bilancio rent richting de bal. Anuszkiewicz begaat een overtreding. Anuszkiewicz krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Anuszkiewicz onderschept slim de pass. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel. Mustafazadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 53%, FC WYGRANKO 47%.
FC Grubson - FC WYGRANKO 1:2