Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: White Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9664
White Eagles MILWALL
022018 Tactiek mil
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 61.2
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Żurowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yarəliyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sulikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Suwalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - MILWALL 0:1

8e minuut.
Jourdan passt de bal zonder na te denken. Özal is nu in balbezit. Özal passt de bal in één keer door. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jourdan. Solari raakt geblesseerd tijdens het duel. Manys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Przecinak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalus probeert wanhopig de bal te grijpen. Zunge probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Eagles - MILWALL 1:1

14e minuut.
Özal rent richting de bal. Özal speelt de bal door. Yarəliyev speelt de bal door. Żurowski is nu in balbezit. Żurowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yarəliyev passt de bal in één keer door. Özal rent richting de bal. Özal probeert naar een medespeler te passen. Żurowski is nu in balbezit. Żurowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Suwalski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Sulikowski is nu in balbezit. Żebryk is nu in balbezit. Sulikowski begaat een overtreding. Sulikowski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal verovert de bal door een tackle van achteren. Özal geeft een lange en hoge pass. Sulikowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Eagles 59%, MILWALL 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Eagles - MILWALL 1:1

48e minuut.
Daar is Sulikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebryk met een sublieme pass. Solari is nu in balbezit. Solari geeft de bal voor. Przecinak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev geeft de bal voor. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. Suwalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - MILWALL 1:2

53e minuut.
Özal met een sublieme pass. Jourdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jourdan met een sublieme pass. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Yarəliyev de bal. Yarəliyev passt de bal met de wreef. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski draait met de bal, schiet en ... Suwalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Eagles - MILWALL 1:3

69e minuut.
Yarəliyev kopt de bal weg. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski passt de bal zonder na te denken. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski schiet op doel. Suwalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ocieczek geeft een lange en hoge pass. Sulikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Özal de bal. Żurowski rent richting de bal. Żurowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Minh Quang met een harde bal richting middenveld. Yarəliyev speelt de bal door. Özal speelt de bal door. Żurowski is nu in balbezit. Żurowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft een hoge lob. Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Yarəliyev met een sublieme pass. Sulikowski rent richting de bal. Żebryk is nu in balbezit. Sulikowski onderschept slim de pass. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. Suwalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Eagles 59%, MILWALL 41%.
White Eagles - MILWALL 1:3