Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: FC Ogórek Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15918
FC Ogórek DARK STAR
451 Tactiek lol
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Galstyan probeert naar een medespeler te passen. Thorandt heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kliissepp. Thorandt raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bachlehner neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Sandinský passt de bal zonder na te denken. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kliissepp. Kliissepp krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Anupõld passt de bal met de wreef. Thorandt is nu in balbezit. Thorandt passt de bal zonder na te denken. Anupõld rent richting de bal. Anupõld draait met de bal, schiet en ... Szturc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Miodek passt de bal met de wreef. Totev verovert de bal door een tackle van achteren. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - DARK STAR 0:1

25e minuut.
Šupić passt de bal in één keer door. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek passt de bal zonder na te denken. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - DARK STAR 0:2

27e minuut.
Spink rent richting de bal. Spink met een sublieme pass. Vantonjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vantonjak geeft een lange en hoge pass. Van Dyck maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Van Dyck passt de bal met de wreef. Miodek rent richting de bal. Miodek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spink de bal. Spink haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sandinský is nu in balbezit. Sandinský geeft de bal voor. Galstyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Thorandt de bal. Thorandt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Gavrilescu trapt de bal weg. Vantonjak kopt de bal weg. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogórek 57%, DARK STAR 43%.
FC Ogórek - DARK STAR 0:2

46e minuut.
Nøkleby komt het veld opgelopen. Gilberg komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan passt de bal zonder na te denken. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - DARK STAR 1:2

56e minuut.
Klungelig pakt Skarbø de bal. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Dyck de bal. Van Dyck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Van Dyck onderschept slim de pass. Totev is nu in balbezit. Van Dyck onderschept slim de pass. Van Dyck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - DARK STAR 1:3

68e minuut.
Klungelig pakt Sandinský de bal. Sandinský geeft een hoge lob. Skarbø onderschept slim de pass. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Szturc met een harde bal richting middenveld. Anupõld kopt de bal weg. Galstyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Thorandt de bal. Thorandt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Szturc trapt de bal weg van het doel. Anupõld kopt de bal weg. Galstyan speelt de bal door. Gajda is nu in balbezit. Gajda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorandt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ogórek - DARK STAR 2:3

73e minuut.
Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarbø met een sublieme pass. Galstyan speelt de bal door. Thorandt rent richting de bal. Thorandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Giemsa kan de bal niet met de borst controleren. Giemsa verovert de bal door een tackle van achteren. Thorandt bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gajda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Miodek is nu in balbezit. Miodek passt de bal in één keer door. Šupić probeert naar een medespeler te passen. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ogórek 48%, DARK STAR 52%.
FC Ogórek - DARK STAR 2:3