Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza GKS Jastrzębie FC Lokomotiv Raduń Wałcz
Kobra2 Tactiek choinka1
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 49.4
excellent Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Štrok verovert de bal door een tackle van achteren. Štrok passt de bal in één keer door. Korczewski rent richting de bal. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Congedo de bal. Korczewski rent richting de bal. Jamieson begaat een overtreding. Jamieson krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Novarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Novarese geeft een lange en hoge pass. Ott is nu in balbezit. Korczewski onderschept slim de pass. Korczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Piejko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ayman met een snelle inworp. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cisowski probeert naar een medespeler te passen. Ayman is nu in balbezit. Ayman speelt de bal door. Korczewski rent richting de bal. Korczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ayman onderschept slim de pass. Ayman geeft de bal voor. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Daar is Jokiniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jokiniemi geeft een hoge lob. Ott heeft problemen om de bal te vangen. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski schiet op doel. Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 0:2

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Novarese neemt de hoekschop. Congedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 0:3

32e minuut.
Daar is Novarese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štrok met een sublieme pass. Korczewski rent richting de bal. Korczewski draait met de bal, schiet en ... Wispelaere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 0:4

35e minuut.
Sharadze speelt de bal door. Jamieson is nu in balbezit. Jamieson passt de bal met de wreef. Kojotovski is nu in balbezit. Kojotovski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 1:4

38e minuut.
Ott is nu in balbezit. Ott passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Maringá de bal onder controle te krijgen. Korczewski rent richting de bal. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kryger probeert de bal met de borst te controleren. Kryger speelt de bal door. Kojotovski rent richting de bal. Kojotovski schiet op doel. Aleluia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 2:4

42e minuut.
Cisowski passt de bal in één keer door. Ayman geeft een hoge lob. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski onderschept slim de pass. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 68%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 32%.
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 2:4

46e minuut.
Cornel komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Jokiniemi met een sublieme pass. Sharadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharadze passt de bal in één keer door. Kryger is nu in balbezit. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kryger is nu in balbezit. Kryger probeert naar een medespeler te passen. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel draait met de bal, schiet en ... Aleluia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 3:4

55e minuut.
Cisowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharadze verovert de bal door een tackle van achteren. Sharadze passt de bal zonder na te denken. Kryger is nu in balbezit. Kryger draait met de bal, schiet en ... Aleluia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kryger rent richting de bal. Kryger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 4:4

73e minuut.
Kamil kopt de bal weg. Jokiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel onderschept slim de pass. Cornel draait met de bal, schiet en ... Aleluia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 5:4

75e minuut.
Kultashev met een sublieme pass. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kamil krijgt een gele kaart. Cornel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cornel neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 6:4

86e minuut.
Jokiniemi met een sublieme pass. Novarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Novarese probeert naar een medespeler te passen. Korczewski is nu in balbezit. Korczewski haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 47%, FC Lokomotiv Raduń Wałcz 53%.
Forza GKS Jastrzębie - FC Lokomotiv Raduń Wałcz 6:4