Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW Legion
Wiki Tactiek yyyy
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Varoš passt de bal in één keer door. Jasoň met een sublieme pass. Ludwiczak rent richting de bal. Buben verovert de bal door een tackle van achteren. Buben schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Alemdar passt de bal met de wreef. Łyżwiński heeft problemen om de bal te vangen. Sagbakken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łyżwiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tallo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński passt de bal in één keer door. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Nănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vehkasuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Buben is nu in balbezit. Buben geeft een hoge lob. Petroulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš onderschept slim de pass. Varoš draait met de bal, schiet en ... Noa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ludwiczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Pietrasiak rent richting de bal. Pietrasiak geeft de bal voor. Varoš springt en kopt de bal. Noa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tallo passt de bal met de wreef. Alemdar rent richting de bal. Alemdar passt de bal in één keer door. Nănescu rent richting de bal. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Noa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Thomsen kopt de bal weg. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben schiet op doel. Noa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Legion 1:0

23e minuut.
Alemdar geeft de bal voor. Dogaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Energetyk ROW - Legion 1:1

24e minuut.
Alemdar passt de bal zonder na te denken. Arryn is nu in balbezit. Arryn geeft een hoge lob. Buben is nu in balbezit. Buben schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 51%, Legion 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Energetyk ROW - Legion 1:1

50e minuut.
Buben is nu in balbezit. Ludwiczak met een sublieme pass. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasoň is nu in balbezit. Jasoň haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Buben probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tallo kopt de bal weg. Klungelig pakt Chirmuş de bal. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu draait met de bal, schiet en ... Vehkasuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tallo passt de bal met de wreef. Arryn onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alemdar neemt de hoekschop. Nănescu springt en kopt de bal. Vehkasuo bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nieto komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sagbakken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagbakken geeft de bal voor. Nieto springt en kopt de bal. Noa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben geeft een hoge lob. Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak geeft een hoge lob. Nieto rent richting de bal. Noa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Şəmiyev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kvelbl geeft de bal voor. Inworp. Petroulas met een snelle inworp. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Alemdar geeft de bal voor. Kvelbl met een sublieme pass. Daar is Arryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nănescu is nu in balbezit. Nănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Nieto is nu in balbezit. Nieto passt de bal met de wreef. Buben is nu in balbezit. Buben draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - Legion 2:1

81e minuut.
Rafalski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ludwiczak onderschept slim de pass. Ludwiczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chirmuş de bal. Nănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nănescu schiet op doel. Vehkasuo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 58%, Legion 42%.
Energetyk ROW - Legion 2:1