Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: Colosseum
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38768
Immortales Polonia 1981 Miłoszyce
Masakra flanka Tactiek Szok II
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
61.1 gemiddelde waardering 65.3
formidable Schieten outstanding
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Zolotas heeft problemen om de bal te vangen. Łatkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolotas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łatkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dannhäuser zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Cvetko rent richting de bal. Cvetko passt de bal zonder na te denken. Zolotas verovert de bal door een tackle van achteren. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ... Huse bokst de bal weg.

27e minuut.
Dodds speelt de bal door. Dannhäuser is nu in balbezit. Met opzet legt Luba zijn tegenspeler op de grond. Luba krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dodds kopt de bal weg. Daar is Łatkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luba rent richting de bal. Łatkowski onderschept slim de pass. Łatkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Huse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Przywóski is nu in balbezit. Zieleziński is nu in balbezit. Pakbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Pakbaz schiet op doel. Szklarski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortales 40%, Polonia 1981 Miłoszyce 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Immortales - Polonia 1981 Miłoszyce 0:0

65e minuut.
Pakbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski speelt de bal door. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... Szklarski bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is Bismarck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bismarck passt de bal zonder na te denken. Przywóski rent richting de bal. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Immortales - Polonia 1981 Miłoszyce 0:1

70e minuut.
Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds geeft een hoge lob. Luba heeft problemen om de bal te vangen. Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski draait met de bal, schiet en ... Huse bokst de bal weg.

80e minuut.
Szmatiuk geeft de bal voor. Pontes met een sublieme pass. Daar is Herojewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski geeft de bal voor. Pakbaz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chorąży maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bismarck kopt de bal weg. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Immortales 50%, Polonia 1981 Miłoszyce 50%.
Immortales - Polonia 1981 Miłoszyce 0:1