Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: RAF ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 32705
MILWALL FC WYGRANKO
mil Tactiek wygranko7
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 58.1
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Jourdan met een sublieme pass. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski passt de bal in één keer door. Żurowski is nu in balbezit. Żurowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MILWALL - FC WYGRANKO 1:0

6e minuut.
Metev speelt de bal door. Öztek bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams haalt uit met een fantastische trap. Kalus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski speelt de bal door. Özal probeert naar een medespeler te passen. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Żurowski kopt de bal weg. Daar is Mutryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sulikowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sulikowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

23e minuut.
Sibiescu passt de bal zonder na te denken. Żurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Millia begaat een overtreding. Millia krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Bilancio komt het veld opgelopen. Cizmă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 49%, FC WYGRANKO 51%.
MILWALL - FC WYGRANKO 1:0

56e minuut.
Ðức Duy passt de bal zonder na te denken. Williams is nu in balbezit. Williams probeert naar een medespeler te passen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Kalus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Sibiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metev. Metev krijgt een gele kaart. Żurowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żurowski kan niet meer verder spelen. Bryła komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Millia speelt de bal door. Bilancio is nu in balbezit. Öztek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Öztek krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Millia controleert de bal met de borst. Özal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Millia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Millia met een snel genomen vrije trap. Williams kopt de bal weg. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal in één keer door. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... Kalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MILWALL - FC WYGRANKO 1:1

88e minuut.
Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Gaudyn is nu in balbezit. Gaudyn speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Kalus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILWALL 57%, FC WYGRANKO 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MILWALL - FC WYGRANKO 1:1