Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WYGRANKO MILWALL
wygranko7 Tactiek mil
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 57.4
outstanding Schieten very good
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Sulikowski rent richting de bal. Metev geeft de bal voor. Sulikowski probeert de bal aan de voet te houden. Yarəliyev geeft de bal voor. Żurowski krijgt zijn hoofd ertegen. Arraiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Mairou rent richting de bal. Mairou draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ielcean de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cizmă neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valencia rent richting de bal. De bal raakt de paal. Valencia is nu in balbezit. Paal! Valencia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - MILWALL 1:0

11e minuut.
Özal heeft problemen om de bal te vangen. Millia is nu in balbezit. Millia geeft de bal voor. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - MILWALL 2:0

13e minuut.
Inworp. Sibiescu met de inworp. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem geeft een lange en hoge pass. Valencia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - MILWALL 3:0

15e minuut.
Bilancio rent richting de bal. Nenem rent richting de bal. Nenem geeft de bal voor. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - MILWALL 4:0

17e minuut.
Ocieczek passt de bal met de wreef. Beltrand rent richting de bal. Żurowski onderschept slim de pass. Żurowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - MILWALL 4:1

22e minuut.
Sibiescu met een snelle inworp. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem geeft de bal voor. Ocieczek probeert de bal aan de voet te houden. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal probeert naar een medespeler te passen. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. Arraiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - MILWALL 4:2

44e minuut.
Öztek rent richting de bal. Mairou onderschept slim de pass. Mairou speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Mutryn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WYGRANKO 45%, MILWALL 55%.
FC WYGRANKO - MILWALL 4:2

50e minuut.
Beltrand geeft de bal voor. Metev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev geeft een lange en hoge pass. Żurowski springt en kopt de bal. Arraiza bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Lorenc de bal. Nenem is nu in balbezit. Nenem geeft een lange en hoge pass. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - MILWALL 5:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yarəliyev met een snelle inworp. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek geeft een hoge lob. Żurowski krijgt zijn hoofd ertegen. Arraiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ielcean probeert de bal aan de voet te houden. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem is nu in balbezit. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Kalus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Özal passt de bal zonder na te denken. Nenem bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenem passt de bal in één keer door. Bilancio is nu in balbezit. Bilancio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WYGRANKO 46%, MILWALL 54%.
FC WYGRANKO - MILWALL 5:2