Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: Legion Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16691
Legion Polonia 1981 Miłoszyce
yyyy Tactiek Ciśnienie
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.3 gemiddelde waardering 65.3
solid Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwasiborski de bal. Kwasiborski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pakbaz de bal. Pakbaz schiet op doel. Noa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Polonia 1981 Miłoszyce 0:1

11e minuut.
Tallo is nu in balbezit. Andreescu onderschept slim de pass. Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Przywóski is nu in balbezit. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Polonia 1981 Miłoszyce 0:2

15e minuut.
Pakbaz kopt de bal weg. State bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski onderschept slim de pass. Przywóski draait met de bal, schiet en ... Noa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Polonia 1981 Miłoszyce 0:3

19e minuut.
Andreescu kopt de bal weg. Miljković is nu in balbezit. Miljković passt de bal zonder na te denken. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Przywóski kopt de bal weg. Walle rent richting de bal. Walle geeft een lange en hoge pass. Przywóski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Luba verovert de bal door een tackle van achteren. Luba geeft de bal voor. Przywóski kopt de bal weg. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwasiborski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Nănescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 58%, Polonia 1981 Miłoszyce 42%.
Legion - Polonia 1981 Miłoszyce 0:3

48e minuut.
State geeft de bal voor. Gori kopt de bal weg. Alemdar is nu in balbezit. Alemdar geeft een lange en hoge pass. Łyżwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Polonia 1981 Miłoszyce 1:3

55e minuut.
Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Chorąży probeert naar een medespeler te passen. Petroulas speelt de bal door. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legion - Polonia 1981 Miłoszyce 2:3

59e minuut.
Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Daar is State, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zolotas geeft de bal voor. Inworp. Alemdar met een snelle inworp. Gori is nu in balbezit. Gori draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gori verovert de bal door een tackle van achteren. Gori passt de bal met de wreef. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion - Polonia 1981 Miłoszyce 3:3

77e minuut.
Zolotas speelt de bal door. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski passt de bal met de wreef. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kwasiborski passt de bal zonder na te denken. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz geeft een hoge lob. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noa trapt de bal weg van het doel. Kwasiborski kopt de bal weg. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Quintanilla de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion 56%, Polonia 1981 Miłoszyce 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legion - Polonia 1981 Miłoszyce 3:3