Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: FC Grubson Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11383
FC Grubson MILWALL
Gruu off Tactiek mil
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten solid
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Özal met een sublieme pass. Van Peteghem onderschept slim de pass. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. Mustafazadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Przesmycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przesmycki geeft de bal voor. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft de bal voor. Arzu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kalus met een harde bal richting middenveld. Yarəliyev kopt de bal weg. Lup rent richting de bal. Sulikowski onderschept slim de pass. Sulikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Kriisa geeft een hoge lob. Inworp. Jourdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Sulikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - MILWALL 0:1

23e minuut.
Van Peteghem geeft de bal voor. Apaydın controleert de bal met de borst. Öztek met een sublieme pass. Arzu rent richting de bal. Arzu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski passt de bal in één keer door. Yarəliyev met een sublieme pass. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - MILWALL 0:2

33e minuut.
Öztek kopt de bal weg. Özal is nu in balbezit. Özal passt de bal zonder na te denken. Sulikowski is nu in balbezit. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Yarəliyev speelt de bal door. Özal rent richting de bal. Özal passt de bal zonder na te denken. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 55%, MILWALL 45%.
FC Grubson - MILWALL 0:2

48e minuut.
Sulikowski rent richting de bal. Sulikowski geeft een hoge lob. Knight Jr rent richting de bal. Knight Jr geeft een lange en hoge pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Anuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Anuszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Zunge probeert de bal aan de voet te houden. Arzu is nu in balbezit. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Kalus bokst de bal weg.

55e minuut.
Yarəliyev passt de bal met de wreef. Özal rent richting de bal. Özal probeert naar een medespeler te passen. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev passt de bal in één keer door. Sulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yaacob komt het veld opgelopen. Malaškevičius komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Knight Jr is nu in balbezit. Met opzet legt Ocieczek zijn tegenspeler op de grond. Knight Jr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anuszkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zunge is nu in balbezit. Malaškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Malaškevičius draait met de bal, schiet en ... Kalus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 46%, MILWALL 54%.
FC Grubson - MILWALL 0:2