Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC WYGRANKO White Eagles
wygranko7 Tactiek 022018
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 50
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Inworp. Mutryn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Duy is nu in balbezit. Ðức Duy geeft een hoge lob. Williams springt en kopt de bal. Kędziobrody kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutryn speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - White Eagles 1:0

17e minuut.
Celeban passt de bal zonder na te denken. Zukač is nu in balbezit. Zukač speelt de bal door. Yıkılmaz is nu in balbezit. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Laciga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metev probeert naar een medespeler te passen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft de bal voor. Williams springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ðức Duy kopt de bal weg. Mairou heeft problemen om de bal te vangen. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairou verovert de bal door een tackle van achteren. Mairou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yıkılmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mairou rent richting de bal. Tyrajski is nu in balbezit. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - White Eagles 2:0

34e minuut.
Żebryk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ðức Duy de bal onder controle te krijgen. Metev probeert naar een medespeler te passen. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Inguscio is nu in balbezit. Ðức Duy verovert de bal door een tackle van achteren. Laciga is nu in balbezit. Laciga haalt uit met een fantastische trap. Sibiescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cizmă komt het veld opgelopen. Bilancio komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Cizmă met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams schiet op doel. Kędziobrody werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - White Eagles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WYGRANKO 37%, White Eagles 63%.
FC WYGRANKO - White Eagles 3:0

47e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Cizmă rent richting de bal. Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Bilancio rent richting de bal. Bilancio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - White Eagles 4:0

67e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams geeft de bal voor. Valencia is nu in balbezit. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bilancio rent richting de bal. Bilancio passt de bal in één keer door. Pochodeň heeft problemen om de bal te vangen. Williams is nu in balbezit. Williams draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Williams schiet op doel. Kędziobrody speelt de bal door. Ðức Duy controleert de bal met de borst. Inguscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguscio geeft een lange en hoge pass. Arraiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Solari de bal. Metev rent richting de bal. Solari onderschept slim de pass. Solari passt de bal met de wreef. Laciga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC WYGRANKO - White Eagles 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC WYGRANKO 44%, White Eagles 56%.
FC WYGRANKO - White Eagles 4:1