Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: DARK STAR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12977
DARK STAR Forza GKS Jastrzębie
lol Tactiek Kobra2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
23 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp rent richting de bal. Kliissepp passt de bal zonder na te denken. Miodek is nu in balbezit. Miodek draait met de bal, schiet en ... Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 1:0

5e minuut.
Vantonjak probeert naar een medespeler te passen. Spink is nu in balbezit. Spink geeft de bal voor. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miodek is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vantonjak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Spink de bal. Spink haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Doeltrap. Wispelaere trapt de bal weg van het doel. Kliissepp kopt de bal weg. Miodek is nu in balbezit. Miodek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 2:0

15e minuut.
Kozemčák onderschept slim de pass. Kliissepp verovert de bal door een tackle van achteren. Kliissepp passt de bal met de wreef. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink schiet op doel. Wispelaere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Dümbüllü kopt de bal weg. Vantonjak is nu in balbezit. Vantonjak geeft een hoge lob. Spink controleert de bal met de borst. Spink draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Marreta kopt de bal weg. Daar is Kliissepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kliissepp verovert de bal door een tackle van achteren. Kliissepp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Maringá bereikt de bal nog maar net als eerste. Maringá speelt de bal door. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Szturc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 2:1

34e minuut.
Daar is Vanjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šupić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Dyck maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vantonjak kan de bal niet met de borst controleren. Sharadze is nu in balbezit. Vantonjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vantonjak krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Skarbø bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Cornel probeert naar een medespeler te passen. Kojotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojotovski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 38%, Forza GKS Jastrzębie 62%.
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 2:1

46e minuut.
Gilberg komt het veld opgelopen. Nøkleby komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cornel probeert de bal met de borst te controleren. Vantonjak probeert naar een medespeler te passen. Congedo is nu in balbezit. Miodek onderschept slim de pass. Miodek draait met de bal, schiet en ... Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spink rent richting de bal. Spink draait met de bal, schiet en ... Wispelaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 3:1

60e minuut.
Spink verovert de bal door een tackle van achteren. Spink passt de bal met de wreef. Miodek rent richting de bal. Spink rent richting de bal. Spink draait met de bal, schiet en ... Wispelaere bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Vantonjak met een snelle inworp. Daar is Gilberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamieson is nu in balbezit. Gilberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gilberg geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Wispelaere maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Miodek rent richting de bal. Miodek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 4:1

67e minuut.
Gilberg onderschept slim de pass. Gilberg met een sublieme pass. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 5:1

68e minuut.
Gilberg rent richting de bal. Gilberg passt de bal zonder na te denken. Vantonjak rent richting de bal. Vantonjak geeft de bal voor. Miodek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kozemčák geeft de bal voor. Cornel is nu in balbezit. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Szturc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 5:2

70e minuut.
Kryger komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Šupić passt de bal in één keer door. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck passt de bal in één keer door. Miodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kryger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jamieson kopt de bal weg. Skarbø is nu in balbezit. Kryger verovert de bal door een tackle van achteren. Kryger haalt uit met een fantastische trap. Szturc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Van Dyck passt de bal met de wreef. Spink is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piejko. Piejko krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vantonjak is nu in balbezit. Vantonjak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Piejko de bal. Spink is nu in balbezit. Spink haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Šupić speelt de bal door. Klungelig pakt Van Dyck de bal. Van Dyck passt de bal met de wreef. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 48%, Forza GKS Jastrzębie 52%.
DARK STAR - Forza GKS Jastrzębie 5:2