Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grubson Immortales
Gruu off Tactiek Masakra flanka
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 62.6
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Cvetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca met een sublieme pass. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ... Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Arzu rent richting de bal. Arzu passt de bal in één keer door. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Immortales 1:0

16e minuut.
Dodds probeert naar een medespeler te passen. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser passt de bal met de wreef. Paseca rent richting de bal. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Van Peteghem kopt de bal weg. Dodds is nu in balbezit. Dodds geeft een hoge lob. Paseca rent richting de bal. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Knight Jr met een sublieme pass. Arzu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szmatiuk. Arzu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knight Jr komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Brovarskyi speelt de bal door. Knight Jr speelt de bal door. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu schiet op doel. Szklarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Immortales 2:0

40e minuut.
Dodds passt de bal zonder na te denken. Dannhäuser is nu in balbezit. Lup legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dannhäuser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paseca neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Immortales 2:1

42e minuut.
Knight Jr passt de bal zonder na te denken. Parada met een sublieme pass. Szmatiuk geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser schiet op doel. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 61%, Immortales 39%.
FC Grubson - Immortales 2:1

46e minuut.
Łatkowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Brovarskyi passt de bal in één keer door. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado passt de bal met de wreef. Apaydın rent richting de bal. Apaydın schiet op doel. Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Anuszkiewicz passt de bal met de wreef. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın verovert de bal door een tackle van achteren. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Szklarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Immortales 3:1

52e minuut.
Preich rent richting de bal. Preich geeft de bal voor. Cvetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetko geeft een hoge lob. Dannhäuser maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mustafazadə trapt de bal weg. Knight Jr kan de bal niet met de borst controleren. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodds passt de bal in één keer door. Dannhäuser rent richting de bal. De bal raakt de paal. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Dannhäuser rent richting de bal. De bal raakt de paal. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Immortales 3:2

59e minuut.
Łatkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Van Peteghem de bal. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser schiet op doel. Mustafazadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Grubson - Immortales 3:3

60e minuut.
Inworp. Yaacob komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kriisa speelt de bal door. Knight Jr heeft problemen om de bal te vangen. Knight Jr geeft een lange en hoge pass. Arzu kan de bal niet met de borst controleren. Arzu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr passt de bal in één keer door. Yaacob is nu in balbezit. Yaacob geeft een hoge lob. Arzu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Parada geeft de bal voor. Van Peteghem kopt de bal weg. Daar is Lup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dannhäuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Apaydın controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Malaškevičius komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dodds passt de bal met de wreef. Cvetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetko passt de bal in één keer door. Łatkowski rent richting de bal. Łatkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Preich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dodds speelt de bal door. Preich geeft een hoge lob. Łatkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Rompek is nu in balbezit. Rompek probeert naar een medespeler te passen. Cvetko rent richting de bal. Cvetko geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 56%, Immortales 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Grubson - Immortales 3:3