Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Energetyk ROW DARK STAR
Wiki Tactiek 343
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 46.3
outstanding Schieten good
solid Passen solid
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Pietrasiak is nu in balbezit. Pietrasiak passt de bal in één keer door. Buben rent richting de bal. Buben schiet op doel. Szturc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - DARK STAR 1:0

8e minuut.
Pietrasiak rent richting de bal. Pietrasiak speelt de bal door. Jasoň rent richting de bal. Jasoň schiet op doel. Szturc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Chirmuş verovert de bal door een tackle van achteren. Chirmuş geeft de bal voor. Buben is nu in balbezit. Buben haalt uit met een fantastische trap. Szturc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - DARK STAR 2:0

13e minuut.
Skarbø verovert de bal door een tackle van achteren. Skarbø geeft een lange en hoge pass. Sagbakken geeft een lange en hoge pass. Buben springt en kopt de bal. Szturc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Pietrasiak kopt de bal weg. Varoš heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa rent richting de bal. Varoš onderschept slim de pass. Varoš schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Buben passt de bal in één keer door. Jasoň is nu in balbezit. Jasoň met een sublieme pass. Varoš is nu in balbezit. Varoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jasoň probeert naar een medespeler te passen. Thomsen speelt de bal door. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben draait met de bal, schiet en ... Szturc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - DARK STAR 3:0

27e minuut.
Buben rent richting de bal. Buben passt de bal met de wreef. Pietrasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Varoš is nu in balbezit. Varoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Kvelbl de bal. Van Dyck rent richting de bal. Kvelbl rent richting de bal. Miodek verovert de bal door een tackle van achteren. Miodek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrasiak geeft de bal voor. Buben is nu in balbezit. Buben haalt uit met een fantastische trap. Szturc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Gilberg speelt de bal door. Šupić rent richting de bal. Šupić geeft de bal voor. Klungelig pakt Spink de bal. Spink schiet op doel. Vehkasuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Pietrasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrasiak speelt de bal door. Thomsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 29%, DARK STAR 71%.
Energetyk ROW - DARK STAR 3:0

46e minuut.
Nøkleby komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pietrasiak onderschept slim de pass. Pietrasiak probeert naar een medespeler te passen. Jasoň speelt de bal door. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben haalt uit met een fantastische trap. Szturc bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thomsen zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Varoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dümbüllü bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - DARK STAR 4:0

58e minuut.
Sagbakken probeert naar een medespeler te passen. Thomsen probeert naar een medespeler te passen. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben schiet op doel. Szturc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - DARK STAR 5:0

60e minuut.
Sagbakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagbakken passt de bal zonder na te denken. Thomsen probeert naar een medespeler te passen. Buben bereikt de bal nog maar net als eerste. Buben haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - DARK STAR 6:0

61e minuut.
Nieto komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Kvelbl de bal. Van Dyck is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dogaru. Van Dyck raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kliissepp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sagbakken passt de bal met de wreef. Jasoň speelt de bal door. Thomsen met een sublieme pass. Buben is nu in balbezit. Buben haalt uit met een fantastische trap. Szturc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Dümbüllü probeert de bal aan de voet te houden. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić probeert naar een medespeler te passen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ... Szturc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - DARK STAR 7:0

71e minuut.
Gábris komt het veld opgelopen. Baburov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Dümbüllü kopt de bal weg. Baburov speelt de bal door. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ... Szturc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Giemsa geeft de bal voor. Inworp. Thomsen met de inworp. Sagbakken is nu in balbezit. Sagbakken geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Giemsa geeft de bal voor. Klungelig pakt Šupić de bal. Baburov speelt de bal door. Nieto rent richting de bal. Nieto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Arryn verovert de bal door een tackle van achteren. Arryn probeert naar een medespeler te passen. Giemsa rent richting de bal. Buben verovert de bal door een tackle van achteren. Buben draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kvelbl geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nieto de bal. Buben rent richting de bal. Buben haalt uit met een fantastische trap. Szturc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Energetyk ROW - DARK STAR 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Energetyk ROW 28%, DARK STAR 72%.
Energetyk ROW - DARK STAR 8:0