Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1981 Miłoszyce FC Ogórek
Ciśnienie Tactiek 451
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.7
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Sandinský met een snelle inworp. Anupõld rent richting de bal. Anupõld passt de bal in één keer door. Thorandt is nu in balbezit. Thorandt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gajda rent richting de bal. Zolotas onderschept slim de pass. Zolotas geeft een lange en hoge pass. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz schiet op doel. Gavrilescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 1:0

24e minuut.
Adrianov passt de bal zonder na te denken. Tomczak geeft de bal voor. Bismarck kopt de bal weg. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Totev geeft de bal voor. Zolotas is nu in balbezit. Thorandt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thorandt krijgt een gele kaart. Zolotas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Andreescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bachlehner de bal. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 2:0

27e minuut.
Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski met een sublieme pass. Daar is Bismarck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bismarck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 3:0

28e minuut.
Daar is Koev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz passt de bal in één keer door. Tomczak rent richting de bal. Tomczak geeft de bal voor. Gavrilescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Adrianov rent richting de bal. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski passt de bal in één keer door. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 4:0

30e minuut.
Bismarck bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachlehner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bismarck raakt geblesseerd tijdens het duel. Bachlehner speelt de bal door. De afstand naar het doel is niet zo groot. Walle neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chorąży geeft de bal voor. Bismarck kopt de bal weg. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz schiet op doel. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Andreescu onderschept slim de pass. Andreescu geeft een hoge lob. Bismarck is nu in balbezit. Bismarck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 5:0

42e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Andreescu geeft een hoge lob. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz schiet op doel. Gavrilescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 38%, FC Ogórek 62%.
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 6:0

54e minuut.
Andreescu passt de bal met de wreef. Daar is Totev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski speelt de bal door. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Adrianov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pakbaz heeft problemen om de bal te vangen. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Walle geeft een lange en hoge pass. Kwasiborski heeft problemen om de bal te vangen. Kwasiborski passt de bal met de wreef. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Inworp. Rejman komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kwasiborski onderschept slim de pass. Kwasiborski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pakbaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap. Gavrilescu bokst de bal weg.

72e minuut.
Gajda is nu in balbezit. Gajda passt de bal met de wreef. Galstyan rent richting de bal. Galstyan passt de bal zonder na te denken. Luba rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 6:1

73e minuut.
Thorandt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magierowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski met een sublieme pass. Bismarck heeft problemen om de bal te vangen. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bachlehner is nu in balbezit. Walle onderschept slim de pass. Walle met een sublieme pass. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Walle onderschept slim de pass. Walle speelt de bal door. Kwasiborski rent richting de bal. Bismarck is nu in balbezit. Bismarck schiet op doel. Gavrilescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Totev kan de bal niet met de borst controleren. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 43%, FC Ogórek 57%.
Polonia 1981 Miłoszyce - FC Ogórek 7:1