Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza GKS Jastrzębie White Eagles
Kobra2 Tactiek 022018
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 52
very good Schieten solid
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


11e minuut.
Cornel heeft problemen om de bal te vangen. Pochodeň rent richting de bal. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Cornel schiet op doel. Kędziobrody probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - White Eagles 1:0

19e minuut.
Vanjo kan de bal niet met de borst controleren. Zukač is nu in balbezit. Zukač speelt de bal door. Yıkılmaz is nu in balbezit. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Wispelaere trapt de bal weg van het doel. Kojotovski kopt de bal weg. Daar is Pochodeň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornel rent richting de bal. Cornel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Sharadze de bal. Żebryk verovert de bal door een tackle van achteren. Żebryk passt de bal in één keer door. Laciga is nu in balbezit. Laciga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pochodeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Kojotovski rent richting de bal. Kojotovski schiet op doel. Kędziobrody werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Klungelig pakt Kozemčák de bal. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz met een sublieme pass. Laciga is nu in balbezit. Laciga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sharadze kopt de bal weg. Żebryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - White Eagles 2:0

38e minuut.
Tyrajski passt de bal zonder na te denken. Ştefănescu heeft problemen om de bal te vangen. Cornel verovert de bal door een tackle van achteren. Cornel schiet op doel. Kędziobrody probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - White Eagles 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 46%, White Eagles 54%.
Forza GKS Jastrzębie - White Eagles 3:0

52e minuut.
Solari is nu in balbezit. Solari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Congedo de bal. Laciga rent richting de bal. Laciga draait met de bal, schiet en ... Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Congedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laciga onderschept slim de pass. Laciga haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - White Eagles 3:1

65e minuut.
Zukač met een sublieme pass. Laciga is nu in balbezit. Laciga schiet op doel. Daar is Kultashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zukač geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wispelaere probeert naar een medespeler te passen. Cornel kopt de bal weg. Kojotovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojotovski schiet op doel. Kędziobrody verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Jamieson probeert naar een medespeler te passen. Sharadze is nu in balbezit. Sharadze passt de bal met de wreef. Cornel rent richting de bal. Cornel haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kryger komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Solari passt de bal zonder na te denken. Zukač speelt de bal door. Yıkılmaz is nu in balbezit. Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laciga haalt uit met een fantastische trap. Wispelaere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Sharadze met een sublieme pass. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu passt de bal met de wreef. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kultashev met een sublieme pass. Kryger rent richting de bal. Kryger passt de bal met de wreef. Kultashev heeft problemen om de bal te vangen. Kultashev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Solari rent richting de bal. Solari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piejko de bal. Inguscio is nu in balbezit. Inguscio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ştefănescu geeft een hoge lob. Inworp. Kultashev met de inworp. Kryger rent richting de bal. Kryger haalt uit met een fantastische trap. Kędziobrody probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ştefănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănescu geeft een hoge lob. Inworp. Kultashev met een snelle inworp. Kryger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Solari zal de hoekschop nemen. Laciga springt en kopt de bal. Wispelaere probeert wanhopig de bal te grijpen. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza GKS Jastrzębie - White Eagles 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza GKS Jastrzębie 46%, White Eagles 54%.
Forza GKS Jastrzębie - White Eagles 3:2