Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: DARK STAR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12563
DARK STAR Polonia 1981 Miłoszyce
343 Tactiek Szok II
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 63.9
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Pontes passt de bal in één keer door. Walle rent richting de bal. Walle geeft een hoge lob. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Pakbaz kopt de bal weg. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Giemsa is nu in balbezit. Przywóski onderschept slim de pass. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:1

7e minuut.
Miljković probeert naar een medespeler te passen. Kwasiborski probeert naar een medespeler te passen. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:2

9e minuut.
Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz passt de bal zonder na te denken. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:3

10e minuut.
Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski speelt de bal door. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz schiet op doel. Szturc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pakbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Pakbaz passt de bal in één keer door. Walle rent richting de bal. Walle geeft een lange en hoge pass. Przywóski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Luba rent richting de bal. Van Dyck verovert de bal door een tackle van achteren. Andreescu maakt een afschuwelijke overtreding. Andreescu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Miljković is nu in balbezit. Miljković passt de bal met de wreef. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Szturc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kwasiborski met een snelle inworp. Pakbaz probeert naar een medespeler te passen. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Szturc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:4

17e minuut.
Chorąży onderschept slim de pass. Chorąży geeft een hoge lob. Pakbaz kopt de bal weg. Przywóski heeft problemen om de bal te vangen. Przywóski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dümbüllü rent richting de bal. Kwasiborski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasiborski speelt de bal door. Przywóski rent richting de bal. Przywóski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:5

25e minuut.
Zolotas rent richting de bal. Zolotas geeft een hoge lob. Pakbaz kopt de bal weg. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chorąży verovert de bal door een tackle van achteren. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorąży schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chorąży is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Spink is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kliissepp komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Vantonjak rent richting de bal. Vantonjak passt de bal zonder na te denken. Kliissepp met een sublieme pass. Spink is nu in balbezit. Spink schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski passt de bal in één keer door. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap. Szturc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:6

37e minuut.
Pakbaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Skarbø de bal. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Giemsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pakbaz onderschept slim de pass. Giemsa rent richting de bal. Met opzet legt Przywóski zijn tegenspeler op de grond. Przywóski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Kliissepp heeft problemen om de bal te vangen. Miljković onderschept slim de pass. Miljković speelt de bal door. Kwasiborski is nu in balbezit. Kwasiborski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 65%, Polonia 1981 Miłoszyce 35%.
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:6

46e minuut.
Gilberg komt het veld opgelopen. Nøkleby komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Miodek rent richting de bal. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu geeft een hoge lob. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:7

55e minuut.
Andreescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miodek rent richting de bal. Walle verovert de bal door een tackle van achteren. Walle geeft een hoge lob. Pakbaz krijgt zijn hoofd ertegen. Szturc bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:8

60e minuut.
Miljković probeert naar een medespeler te passen. Walle met een sublieme pass. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 0:9

72e minuut.
Inworp. Kwasiborski met een snelle inworp. Andreescu met een sublieme pass. Walle geeft een lange en hoge pass. Pakbaz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Spink onderschept slim de pass. Šupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šupić passt de bal in één keer door. Spink is nu in balbezit. Spink draait met de bal, schiet en ... Huse bokst de bal weg. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 1:9

84e minuut.
Walle passt de bal in één keer door. Andreescu speelt de bal door. Giemsa is nu in balbezit. Pakbaz verovert de bal door een tackle van achteren. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... Szturc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 57%, Polonia 1981 Miłoszyce 43%.
DARK STAR - Polonia 1981 Miłoszyce 1:9